HASHTAG OG DELTAG I LODTRÆKNING

Én god kop kaffe

En gave til os kaffeelskere er nu kommet på markedet! Det her er smart!

Konceptet er det samme som tebreve. Her er det bare et kaffebrev, som skal åbnes og overhældes med kogende vand og trække, til den rette styrke er nået.

foto (7)     foto (9)     foto (6)

Den ene af de 4 Aarhus-drenge , Jakob Engelbrecht Olesen, der står bag Usuna siger »Det handler jo bare om, hvordan man får en god kop kaffe. Det mener vi, at det her er det bedste og eneste bud på. Alternativet er noget tjære, eller at du skal have gang i en masse maskiner«

WWW.USUNA.DK

Usuna-kaffen er indtil videre kun til salg på webshoppen usuna.dk, men håbet er at få udvidet til salg i kaffe- og tebutikker, cafeer, hoteller og til arbejdspladser eller andre steder, hvor man har behov for en enkelt kop god kaffe.

»Det er ikke et alternativ til en stor kande kaffe. Jeg drikker det f.eks. sjældent i weekenden, men i hverdagene om morgenen, hvor jeg lige skal have en enkelt kop kaffe,« fortæller Jakob Engelbrecht Olesen.

De får kaffen fra et mikroristeri på Fyn og får hjælp hos Sigfreds Kaffebar til, hvordan kaffen skal ristes, males, og hvilken mængde der smagsmæssigt skal i de små breve.

Til en kop går ét kaffebrev. I løsvægt koster det seks eller syv kroner. En kasse med 100 styk koster 499 kroner.

STEP1_NEW[1]     STEP2_NEWII[1]     STEP3_NEWII[1]

HAPPY MOUNTAIN HAR PRØVET DET NYE SMARTE KAFFEKONCEPT – OG VI ELSKER DET! DET ER NEMT, HURTIGT, HYGGELIGT OG IKKE MINDST SMAGER KAFFEN FANTASTISK.

HELD OG LYKKE PÅ MARKEDET TIL USUNA – REAL COFFEE SINGLE SERVED!

DE BEDSTE HILSNER FRA

STINE & LARS

4 kommentarer

 • Karina

  Fantastisk koncept – glæder mig til smage ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Happy Mountain

   Det er super smart og smager fantastisk! 🙂 kh Lars

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Luise

  Hvor lyder det bare godt. Jeg er træt af instant kaffe på vores friluftsture. Men de 100 styk koster godt nok 499 kr, når jeg kigger.. Så det bliver nok kun til 20 stk i denne omgang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Happy Mountain

   Dejligt at høre Mia Luise 🙂 Du bliver helt sikkert glad for dem. Du har helt ret i at prisen er anderledes – det får jeg straks rettet 🙂 Kh Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HASHTAG OG DELTAG I LODTRÆKNING