I pagt med naturen med Formel Wood

En (sand) fortælling fra Sahara

Fra en kultur, der fascinerer

Med dette blogindlæg, tager vi jer med på en rejse uder varmere himmelstrøg. Turen går nemlig til Egypten – til Siwa oasen midt i Sahara ørkenen. Når man tænker på ørkenen, er den første tanke oftest sand, sand…. og sand!

Men man tror næppe sine egne øjne, når man første gang kommer til Siwa. Det er en paradisisk ø fuld af mineralkilder, saltsøer og palmelunde. Og hvad har det så med en indretningsblog at gøre, tænker du så nu. Jo, som I sikkert ved, elsker vi produkter med en (s)ærlig historie. De produkter, vi omgiver os med, skal give mening for os. Vi higer efter det autentiske. Siwa ørkenen bærer på elementer, som passer perfekt ind i det rå nordiske islæt, som vi repræsenterer.

FotorCreated

Traditionelt og ærligt håndværk

Det er selvfølgelig de smukke saltstager, vi har forelsket os i. Stagerne er lavet af store saltblokke fra Siwa Oasen. Blokkene bliver hentet op af de lokale, der derefter bearbejder de store saltblokke. De udstråler ved første øjekast ikke ligefrem luksus; men de har anden værdi og fremkalder følelser – der er tale om traditionelt håndværk og materialer af høj kvalitet.

I saltet ses mørke linjer, der er mærker efter store sandstorme i Siwa. Sandet lander i søen og lægger sig som en del af saltblokken – dermed skabes de mørke linjer. Stagerne bærer altså på en meget unik historie og tilfører produktet en uvurderlig charme. Derudover spreder de det skønneste skær i mørket.

De unikke saltstager giver et personligt, varmt og æstetisk udtryk i hjemmet.

Priser fra 150 kr.

Salt lamps SIWADet er firmaet Sirocco, som står bag saltstagerne. Navnet er inspireret af vinden, der blæser fra Sahara til Europa og fører sandkorn fra én kultur til en anden.??

Læs mere her: www.siroccoliving.com

 

God weekend fra Stine & Lars.

happy mountain

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I pagt med naturen med Formel Wood