En hyldest til den lyse tid

Små rum – store tanker

I dag vil vi fortælle jer lidt om arbejdsprocessen i en anderledes indretningsopgave, vi har haft. I sidste weekend indrettede vi nemlig en lille studielejlighed for en sælger. Lejligheden er beliggende i hjertet af Århus og er på bare 25 kvm. Vores opgave var at skabe et hjem til en studerende. Et rum, hvor der er plads til kreativitet og socialt samvær. Forud for opgaven udarbejdede vi image- og mood boards for at visualisere de stemninger og idéer, vi havde.

IndretningLejligheden stiller særlige krav til praktiske løsninger og ordenssans. Vi har derfor prøvet at gennemtænke nogle kreative og intelligente opbevaringsløsninger.

Indretning2Som I kan se repræsenterer boardsene den nordiske stil. Dette har vi prøvet at få frem ved at anvende lyse farver, primært i blå. Den blå farve virker beroligende. Den kan give en følelse af kølighed, og varmes op med en uldne plaid, strikkede puder, keramik og rå naturelementer. For at skabe dybde og varme i rummet har vi malet en lille væg grå. Det har en positiv rumpåvirkning. Vi har med små elementer bragt naturen inden for for at skabe karakter og personlighed til det lille hjem.

Nedenfor kan du se det færdige resultat af lejligheden, der i mellemtiden er solgt. Vi håber, du kan lide det.

De bedste hilsner
Happy Mountain logo

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyldest til den lyse tid