BACK TO THE 80's

VIND SMUKT GRANITFAD

VIND SMUK GRANITSKÅL UDVUNDET AF BLOKKE FRA BJERGENE I SAHARA ØRKENEN.

I anledning af Happy Mountains 1 års fødselsdag lancerede vi fødselsdagskonkurrencen om denne unikke grønne granitskål til en værdi af 2.250 kr. fra Sirocco Living, som står for traditionelt og ærligt håndværk. Firmanavnet er inspireret af vinden, der blæser fra Sahara til Europa og fører sandkorn fra én kultur til en anden.

Nu giver vi en heldig læser muligheden for at vinde den fedeste skål, der bærer på en unik historie og et fantastisk håndværk fra en kultur, der fascinerer. Da vi så skålen første gang blev vi blæst omkuld, vi synes den er så smuk! Skålen er et kunsttykke, der skaber varme og personlighed i indretningen (Vinderen findes fredag d. 12. juni)

67brOD-31EqNoaK8zRHd9-SnsNylvFJLnMJVbQFgS7Y 2

 

DELTAG PÅ HAPPY MOUNTAINS FACEBOOK ELLER INSTAGRAM @happymountain.dk

De smukke grønne granitskåle er formet i hånden af lokale håndværkere ved en drejebænk i Cairo. Stenene hentes op i blokke fra den sydlige del af Egypten. Stenen findes sjældent i så store stykker som fadene her er produceret i, hvilket bare gør den endnu mere unik.

LÆS OGSÅ: EN (SAND) FORTÆLLING FRA SAHARA

Hver blok er unik i sin form og varierer i farverne, grøn, sort, grå og hvid. Det skyldes blandt andet at udformningen sker i hånden – ligesom kølingen fra dens oprindelige lavatilstand også kan have indflydelse på det endelig udtryk.

Den grønne egyptisk granit er en stærk og holdbar sten, der siges at være meget modstandsdygtig over for bakterier på grund af dets kombination af mineraler. Skålen har derfor mange anvendelsesmuligheder. Forestil dig en smuk farverig sommersalat på havebordet til sommerens grillfester. Skynd dig at deltage, måske er du den heldige vinder.

Fås i hhv. Ø20 cm (vejl uds. pris: 1.450,- kr) og Ø30 cm (Vejl. uds.2.250,- kr.).

Læs mere om Sirocco Living her: www.siroccoliving.com

 

Held og lykke! 

Happy Mountain & Sirocco Living

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO THE 80's