Gaven til manden, der har alt.

Vores bedste råd til boligen

 

Hvordan kan vi inspirere læserne til billigere måder at indrette sig på samt til at få noget nyt derhjemme uden at sprænge budgettet fuldstændigt? Det spørgsmål blev vi stillet i forbindelse med en nominering i en spændende blogaward.

sk_rmbillede_2015-06-08_kl_FullSliderWidth

Mikonomi.dk har netop offentliggjort de 25 bedste danske indretningsbloggere, og Happy Mountain fik en placering som nr. 9. Vi er meget stolte og taknemmelige. Mikronomi er Danmarks førende sammenligningstjeneste, der gør det nemmere for dig at vælge den rigtige løsning.

Formålet med denne award er at ære og hylde de danske indretningsbloggere, der giver den bedste inspiration, samt er de største æstetikere i blogland.  Ikke nok med at virke som inspiratorer så hjælper disse bloggere deres læsere med at være opmærksomme på deres økonomi, og give dem alternativer til dyre designermøbler.

Her får i Happy Mountains bedste indretningstip:

Bring nature inside
Uanset årstid, bliver vi betaget over, at naturen er så forunderlig og smuk. Bring naturen indenfor og tilfør dit hjem varme og personlighed.

Vær ikke bange for at bruge rå træelementer sammen med finere materialer. Et mix af materialer skaber fede kontraster og gør dit hjem unikt. Pift dit hjem op med bløde langhårede fåreskind eller servér din mad på en blanding af rå trætallerkner og fint håndmalet porcelæn.

Naturelementer bærer på en historie og liv. Det tilfører dit hjem autenticitet og skaber samtidig ro og balance.

Indretningstrenden er ikke ny; generelt er skandinaverne glade for at indrette sig med træ, og det handler i bund og grund om, at vi gerne vil føle os forbundet til den fascinerende natur, vi er omgivet af.

Muubs
Bathroom boardOvenstående boards er fra en indretsningsopgave, vi har lavet. Stemningerne visualiserer den stil, som er repræsenteret i vores bedste indretningstip.


Se de øvrige nominerede her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaven til manden, der har alt.