Happy Mountain i designsamarbejde

Sophisticated Encounters

Vi forbereder hjemmet til en ny sæson med fester og hyggelige middage med gode venner. Få et kig på efteråret 2015.

Vi har været heldige at få et lille sneak peek på efterårets kollektion fra House Doctor, som vi gerne vil dele med Jer. Sommerens lyse og friske farver erstattes af jordbundne farver med varmere og mørkere toner.

 

ImageProxy.mvc

Den dybe blå og flaskegrønne farve giver et eksklusivt og hyggeligt look i boligen. Udtrykket giver plads til fordybelse, traditioner og eftertænksomhed.

Kollektionen hedder Sophisticated Encounters handler om at skabe rum til hygge og personlighed. Gennem farver, materialer og udtryk. Kollektionen hylder det personlige hjem. Dets kontraster og unikke fortællinger.

Sophisticated Encounters handler om at skabe rum til hygge og personlighed. Gennem farver, materialer og udtryk.

NEW BRAND
Vi har glædet os til at se Meraki, house doctors nye underbrand – et unikt univers af velvære- og livsstilsprodukter, designet og udviklet i Danmark.

Serien er inspireret af Skandinavisk æstetik og med kærlighed til naturens skatkammer. Alle produkterne har milde, aktive og nærende ingredienser, der er nøje udvalgt for deres egenskaber og naturlige dufte. Vi glæder os til at få fingrene i det til august, hvor vi skal se og dufte de nye produkter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Mountain i designsamarbejde