FORMLAND SPRING 2016

HOUSE DOCTOR: Autentic notes

HD_E16_V225aPå en iskold vinterdag som idag, drømmer vi om lune sommeraftner på stranden og dage, hvor vinduer og døre står åbne – derfor viser vi vores personlige favoritter fra kollektionen Authentic Notes, som House Doctor lancerer dette forår. I takt med at temperaturerne langsomt begynder at stige, så vender vores vores trang til at fordybe os udendørs tilbage – at udvide hjemmet med det udendørs rum. Kollektionen er inspireret af naturens autencitet.

Med muligheden for at vove sig udenfor kommer også tanken om en ny start, om at hygge sig, om at genskabe forbindelsen med gamle venner og omgive sig med alt, hvad du elsker. Det ukomplicerede liv. En let og enkel tid, hvor hjemmet smelter sammen med uderummet. Gennem lyse og lette nuancer inviterer vi naturen indenfor og viser små autentiske noter.

F6otorCreated

Kollektionen omfavner materialer og strukturer med et autentisk look, og vi gør plads til spontane middage på terrassen, kvalitetstid i haven og sommeropdækning under stjernerne.

House Doctor præsenterer stel og vaser med unikke glasurer, puder og tæpper med rå strukturer. Generelt er naturelementer som sten, jern og træ gennemgående i kollektionen i en lys og blid farveskala. Primært i hvid, sand og oliven – og med små indspark af grøn og mørkeblå.

HD_E16_V86aFotorCreated1

Kollektionen er en hyldest til livet i det fri og har et let og personligt udtryk, der giver plads til en ubekymret hverdag. Vi glæder os til lysere og lunere tider – gør I også det nu?

Foto2rCreated

Photo: House Doctor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORMLAND SPRING 2016