HOUSE DOCTOR: Autentic notes

In The Tube: franske industrilamper

Arkitekt, Dominique Perrault, og designer, Gaëlle Lauriot-Prévost, er mændene bag det franske brand, In The Tube, som er blevet en del af varemærket DCW éditions. In The Tube er et industrielt lampedesign, der kombinerer form, funktion og design.

unspecifiedLamperne har en varm belysning, som både fungerer i det private hjem samt til erhverv. Oprindeligt blev lamperne anvendt i miner, idet tubeformen på lampen giver et mere rummeligt og bredere lys

unspecified-1

Lamperne bliver fremstillet i Frankrig, hvor specielt funktion og holdbarhed er i fokus. De er bl.a. udtænkt til at kunne anvendes under ekstreme miljø- og vejrforhold ved udendørs brug. Selve tuben er produceret i borsilikatglas, som er en glastype med høj isoleringsevne, der modstår ekstreme temperaturer samt har en let vægt.

FotorCreated

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOUSE DOCTOR: Autentic notes