In The Tube: franske industrilamper

FORMLAND SPRING: Mere end en handelsmesse

Foråret er lige om hjørnet og i over 1.000 år har man i Japan hyldet forårets komme med en festival – The Sakura Matsuri. Om en uge gør vi det samme i Herning til Formland Spring 2016: 4 dages branchefest med 400 udstillere, masser af inspirerende nyheder, et stort foredrags- og workshopprogram. Med det her opslag, vil vi slå et slag for det store aktivitetsprogram, der gør at Formland er langt mere end en handelsmesse. 

japansk forår

I år stiller messen skarpt på fusionen af nordisk og japansk design.

Japan er langt, langt mere end en smuk og spændende rejsedestination. Japanerne har en komplet anden livsanskuelse, madkultur og kultur, end man ser andre steder. Den japanske inspiration har været en væsentlig forudsætning for dansk kunst, design og arkitektur i det 20. århundrede. Og der er fortsat meget inspiration at suge til sig fra landet mod øst. Fortæller Zoë Escher, anerkendt sushikok og Japan-ekspert, som holder åbningstalen på Formland. 

getimage.ashx

Tidligere har vi fortalt om trenddistrictet O-HA-YOO med kreative workshops. På Food & Tea festival findes CHADO Tea Temple og Yutaka Sushi og her kan besøgende lade op med mulighed for at nyde sushi eller en kop varm velbrygget te. Drømmen om at trække stikket for at nyde en meningsfuld pause og finde den indre ro virkelighedsgøres i smukke omgivelser. Lyder afslappende og inspirerende, ikk?

LÆS OGSÅ: FORMLAND SPRING 2016: Når japansk håndværk forenes med skandinavisk formsprog.

About-Matcha-Image

En af de mest populære teer netop nu er vidunder-teen Matcha, der har nærmest magiske kræfter. Selvom det er et nyt ord for mange af os, er det en grøn te, der længe er blevet brugt i traditionelle japanske te-ceremonier. Formland stiller skarpt på det og har derfor indrettet Matcha Bar i samarbejde med BYOH af Michael Mølgaard, som brænder for at udbrede kendskabet til Matcha-teen. Under messen afholder han spændende workshops om brygning af teen.

FotorCreatedVidste du at én kop matcha-te af god kvalitet svarer ernæringsmæssigt til 12 kopper almindelig grøn te?

SPEAK UP!
Generelt er aktivitetsprogrammet fyldt med input, idéer, oplevelser og unik hans-on-erfaring, som man kan tage med sig hjem. På foredragslisten findes navne som Claus Dalby, Stig Lauritsen, Ib Potter, Annette Eckmann, Zoë Escher, der vil fortælle om alt fra japansk havedesign til synlighed på de sociale medier. Du kan se hele foredragsprogrammet her.

Vi glæder os særligt til PEJ-gruppens foredrag om Trends Autumn & Winter 2016, Retail update og ”Designrebeller – på afsatsen til en ny guldalder”. Der undersøger, hvor fremtidens design-guldæg ligger gemt og hvor rebellerne, der tør bryde grænsen, er.

Skærmbillede 2016-01-28 kl. 11.00.41

Som du kan se, er Formland langt mere end en handelsmesse. Foruden de 400 udstillere, der står klar med forårets nyheder og giver svar på, hvilke trends, farver og materialer, forbrugerne vil efterspørge i foråret, sker der også mange aktiviteter på messen. Spændende foredrag og inspirerende trendzoner – vi glæder os meget!

Har du endnu ikke sikret dig adgang endnu, kan du bestille din billet her.

Turen til Herning
I forbindelse med messen er der lavet en række gode transporttilbud med både bus, tog, færger og fly. Du kan blandt andet flyve fra København med en returbillet fra Kastrup til Karup og blive samlet op af shuttlebus. Ligesom der også er gode overnatningsmuligheder i byen. Du kan læse meget mere om det her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In The Tube: franske industrilamper