FORMLAND SPRING: Mere end en handelsmesse

SIROCCO LIVING: Mødet mellem Norden og Sahara

6a9e2bbc-ec50-40ca-b600-9087c5786651

Som de fleste af Jer ved, så elsker vi produkter, hvor der hverken er gået på kompromis med design eller kvalitet, og som er udsprunget af gamle håndværkstraditioner. Et firma, som arbejder ud fra den filosofi er Sirocco Living. De mikser det rå nord og det varme Sahara på fineste vis og skaber eksklusive produkter til boligindretning i samarbejde med de lokale håndværkere i hele Egypten. De laver blandt andet puder i fiskeskind, håndlavede stager i salt, rustikke egetræsborde og lamper i håndbanket kobber.

LÆS OGSÅ: EN (SAND) FORTÆLLING FRA SAHARA

FotorCreated

Sirocco Living er på den måde med til at sikre unikke, gamle håndværk, og når du køber et Sirooco Living produkt, kan du derfor være sikker på, at der bag hvert produkt står en stolt håndværker, der har lavet magi med sine hænder. Og som bliver værdsat for det.  Sirocco er navnet på den vind, der blæser hele vejen fra Sahara til Sydeuropa og bringer sandkorn fra én kultur til en anden. Det er en fin historie, synes du ikke?

c5869cf3-36bd-4ab6-b837-f7ebc3483240

Brandet er nu blevet udvidet med en Nordic-linje – Sirocco Nordic – der har fokus på alt det smukke og rå, der kendetegner den nordiske natur og kultur.

e90b0dea-b1cc-472a-8e03-ef5096d3ed6b

Læs mere her: www.siroccoliving.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORMLAND SPRING: Mere end en handelsmesse