Fritz Hansen byder dig velkommen hjem

Kalkede vægge giver et unikt udtryk

Indlægget indeholder reklame og er udgivet i samarbejde med Jotun. Vi bestræber os på bedste vis på at bevare vores personlige integritet, hvorfor vi er i enormt selektive med vores samarbejdspartnere. Fascinationen og ordene er altså vores egne og vi takker Jotun for at muliggøre kreativt content.

jotun-st-halvard186127ret_lav-kopiI sidste uge var vi til livsstilsaften i X-Akt, hvor vi skulle præsentere efterårets største trends og tendenser. Vi talte blandt andet om, hvordan usikkerhed i verden, fik os til at søge indendørs og hylde de nære værdier, traditioner, det håndlavede og autentiske. Med andre ord, så higer vi efter ro og tryghed. I jagten på det personlige hjem er er vi blevet mere dristige og tør igen at male hele rum i varme, naturlige farvetoner. Ved at ændre farven på væggene kan du skabe forskellige udtryk og stemninger i dit rum.

LÆS OGSÅ: DE STØRSTE INTERIØRTRENDS TIL EFTERÅRET 2016 FOR CHRICHRI

jotun-lady-minerals-8469-green-leaf_tcm52-98740jotun-lady-minerals-5083-st-pauls-blue_tcm52-98719Jotun har netop lanceret en ny kalkmaling i 22 farver, som hedder LADY Minerals. Kalkmalingen omfavner det naturlige, og indbyder til hjemlig hygge og socialt samvær. Malingen er nem og påføre og giver en rustik overflade med bløde strukturer, der giver ro i øjnene og plads til fordybelse.

Vi henter ro og inspiration fra naturen. Der er noget ved denne uprætentiøse skønhed, det rustikke, unikke og overbevisende, der får os til at sænke skuldrene. Fortæller Lisbeth Larsen, der er global farvechef og trendspotter hos Jotun.

5 RÅD FRA HAPPY MOUNTAIN:

  1. Vær ikke bange for at lege med forskellige teksture og kontraster. Den taktile og sanselige oplevelse er i fokus i den moderne indretning. Mal eventuelt én væg med LADY Minerals kalkmaling og de andre med en LADY pure color i samme farvetone.
  2. Jordfarver giver et sanseligt udtryk og fremhæver det ægte og nære – og den rustikke overflade vil samtidig give et råt og industrielt udtryk.
  3. Kalkmaling fungerer godt på store overflader og skal krydspensles på væggen. Lange strøg giver et roligt udtryk – kortere strøg et mere intenst udtryk. Din egen kreativitet bestemmer resultatet.
  4. Tidsløse farver skaber lun hygge – og passer flot i klassiske nordiske hjem.
  5. Udfordr dig selv på farver og vær bevidst om farvernes funktion – en mørk væg bag dit tv vil både minimere kontrasten og samtidig få dine øjne til at slappe af, når du ser TV. Har du et smukt maleri, der ikke kommer til sin ret, kan du finde en nuance i maleriet og male hele væggen i den – det vil fremhæve maleriet. Har du aldrig undret dig over, hvorfor de fleste kunstmuseer har farvede vægge?

LADY Minerals er nem at bruge og giver indretningen et autentisk og personligt præg – se selv, hvor let du kan gøre det i denne video.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fritz Hansen byder dig velkommen hjem