VIND HURRICANE NO. 26 #romoment

Formland: En messe i topform

Sponsoreret indhold

getimage

NORDIC DESIGN COMMUNITY 2017
Hvis ikke allerede du har gjort det – så skynd dig at sætte kryds i kalenderen 17. – 20. august. Det er nemlig tid til Formlandmesse nr. 67. Som Danmarks ubetinget største og mest inspirerende designmesse giver Formland et overblik over nyheder og trends inden for nordisk design.

Ved Formland Autumn 2017 er ti haller fyldt med nyt nordisk design. Det er på efterårsmessen, at du finder de største aktører inden for isenkram og belysning. Blandt andre Georg Jensen, Royal Copenhagen. Mere end 450 udstillere har allerede meldt deres ankomst. Med dette opslag fortæller vi lidt af, hvad du kan glæde dig til.

dx21818

Det er 12. gang, at vi skal på messe og forventningerne bliver højere og højere for hvert år. Formland er altid under udvikling og menneskene bag bærer lysten og viljen til at forny sig selv. De samarbejder med de dygtigste og mest kreative i branchen for at skabe den førende interiør- og designmesse med de flotteste og mest inspirerende trendzoner. Formland formår at samle fagfolk med passion og kærlighed for design – og det er blandt andet derfor, at der er så mange nye spændende navne på udstillerlisten i år. Vores første stop er Hal F, hvor du finder konceptet ONE.

LÆS OGSÅ: FESTIVAL OG KÆRLIGHED PÅ FORMLAND

Mød de toneangivende frontløbere
Under Formland Spring 2017 havde det nye koncept ONE premiere; et område med plads til eksperimenter og kreative idéer, hvor trendforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg blandt andet havde udvalgt en række toneangivende udstillere. Konceptet var en kæmpe succes og området ekspanderer i år fra 44 til 75 udstillere og melder alt udsolgt til Formland Autumn. Der er del gengangere fra den seneste messe, men også nye – og velkendte udstillere har fundet vej til ONE-konceptet.

getimage

Et stykke Danmarkshistorie
Historien om FDB møbler starter tilbage i 1933. I 1942 fik Børge Mogensen ansvaret for FDB’s tegnestue og op gennem 50’erne og 60’erne kom dansk møbelkunst på verdenskortet. FDB Møbler blev anerkendt som smukt og funktionelt håndværk til demokratiske priser. Det er det stadig i dag 84 år senere og du finder dem i Hal F.

2x0tk08r6pfn6jgb

Nomess står ligeledes til at præsentere en række småmøbler i en helt specielt anledning.

Vi fejrer vores 10 års jubilæum i år, og her kommer vi ud i en stærkere version 2.0 med nogle store produktnyheder, som vi gerne vil vise frem i Danmark. De fleste danskere kender Nomess, men vi vil også gerne, at de skal kende den nye side af vores brand, som i højere grad er et livsstilsbrand med design til hele boligen. Her ser vi Formland som den oplagte platform til at udbrede dette kendskab, siger Mette Eskerod Foldager, kommunikations- og PR manager for Nomess Copenhagen.

foto

På Formland finder du både ydmyge små kreative keramikere og de store velkendte designbrands – der er plads til alle og det giver den helt perfekte og trendrigtige disponering, hvis du kommer som indkøber. Har du brug for rådgivning eller vil du gerne være først med det nyeste, er det en god idé at gøre brug af de mange gratis foredrag og workshops, der tilbydes.

Celebrating the new rebels
Aktivitetsprogrammet er nemlig fyldt med fantastiske oplæg, foredrag, kreative workshops og input. Særligt vil vi gerne fremhæve PEJ-gruppen, der giver en præcist indblik i trends og farver til sæsonen SS18 med temaerne: Present, Performance, Rebel og Roots. De spår blandt andet om, at vi, efter mange års fokus på retro, romantik og autenticitet, har en stigende længsel efter kreative personligheder og ildsjæle, der tør at gå mod strømmen. Det finder du på SPEAK UP scenen i Hal L

Derudover kan du opleve kunstneren Lars Boye , Anette Eckmann, grundlæggeren af verdens første alkoholfrie spiritus ‘Seedlip’ – Ben Branson og mange flere.

pej_formalnd-1024x341

Turen til Herning
I forbindelse med Formland er der lavet en række gode transporttilbud. Kommer du fra København kan du komme tur/retur med ekspresbus for kun 245 kr. Til sammenligning koster en enkelttur over Storebælt 240 kr. Du kan læse mere om mulighederne her.

Se eller gense stemningsviden fra Spring 2017:

Indlægget indeholder reklame og er udgivet i samarbejde med Formland. Vi bestræber os på bedste vis på at bevare vores personlige integritet, hvorfor vi er i enormt selektive med vores samarbejdspartnere. Vi har samarbejdet med Formland i over 3 år og er desuden stolte Formland Ambassadører. Fascinationen og ordene er altså vores egne, men for god ordens skyld markerer vi opslaget som sponsoreret og takker Formland for samarbejdet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND HURRICANE NO. 26 #romoment