Franske dufte med en historie

Countdown: 3 uger til Formland

Sponsoreret indlæg

Selvom der står sommerferie på programmet er nedtællingen i gang. Om præcis 3 uger samles hele interiørbranchen til Formland Autumn 2017 for at give os et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design. Det har messen gjort i 33 år og i år er en ingen undtagelse. Glæd dig til 4 dage med et væld af spændende aktiviteter, over 450 udstillere, inspirerende trendzoner, søde sager og sæsonens produktnyheder.

billede-1I over 62 år har Broste Copenhagen repræsenteret nordisk décor. På Formland Autumn tager de deres nordiske design til nye højder, når de præsenterer en møbelkollektion med lækre polstrede møbler, der viser hvordan den enkle nordiske livsstil kan omsættes til indbydende, hjemlige rammer. Hvert år inviterer Broste til at lade nye farver, former og materialer flytte ind. Du finder Broste i Hal E Stand 5220.

billede-2Udviklingen i designbranchen har gjort, at flere livsstilsfirmaer med en stærk identitet begynder at producere møbler. Ligesom flere respekterede firmaer som Louis Poulsen, FDB og OK design blandt flere flokkes på Formland. Det gør i højere grad Formland til en livsstilsmesse, hvilket giver en helstøbt oplevelse med unik inspiration til, hvordan vi skal indrette vores hjem.

billede-3En skøn forening af kunst, design & søde sager
På ét af de punkter, hvor Formland adskiller sig fra andre messer er med de inspirerende trendzoner kurateret af de mest respekterede i branchen. I samarbejde med Eckmann Studio præsenterer de trendzonen Galleri Électrique i Hal D, som er en hyldest til kunsten, hvor det bedste fra flere stilarter smelter sammen.

LÆS OGSÅ: FORMLAND: EN MESSE I TOPFORM (1/3)

Trendzonen er denne gang udformet som en udstilling og kommer til at bestå af små saloner, der mikser vintagefund, kunst, håndværk og designproduker. I en tid, hvor vi kommer til at ligne hinanden mere og mere, er det vigtigt, at vi værner om vores personligt hjem. Det er et opråb om ikke nødvendigvis at læne sig alt for meget op af tidens trends, stilarter, normer og fordomme og i stedet låne fra forskellige stilarter for at skabe et personligt hjem.

billede-4Torsdag aften fra kl. 18.00-20.00 inviteres pressen, besøgende og udstillere til fernisering og networking på trendzonen i samarbejde med Seedlip, Secret Kitchen, Frederik Bagger, Georg Jensen, Mill & Mortar & Lakrids by Johan Bülow. Tilmeld dig det hyggelige arrangement her.

På trendzonen kan du også møde den græske dessertkok Nikolaos Strangas. Måske har du set det nye program ’Sukkertoppen’ på TV2? Så ved du også, at han gør en kunst ud af at arbejde med de mindste detaljer og at alt skabes kompromisløst fra bunden. Inspirationen er hentet fra den franske konditorskole, de nytænkende spanske dessertgastronomer og den nordiske gastronomi og er flettet sammen i hans mantra om velsmag, æstetik og passion for kagekunst.billede-5Vores bedste råd
Vi deltager på messen alle 4 dage og møder tit spørgsmålet ”hvordan kan i få tiden til at gå?” Svaret er simpelt; vi planlægger vores messe hjemmefra, så vi udnytter tiden bedst muligt og får flest mulige input med hjem. Med over 450 udstillere, et stort foredrags- og workshop program er det ikke svært at få 4 dage til at gå. Alt for ofte møder vi folk, der har travlt med møder med eksisterende samarbejdspartnere hele dagen og glemmer at Formland er langt mere end en handelsmesse. Det var blandt andet på Formland at frøene for vores virksomhed blev sået, da vi mødte en stor samarbejdspartner.

  • Planlæg dit besøg hjemmefra – gennemgå udstillerlisten og planlæg ruten rundt i hallerne. Orienter dig på formland.dk og på deres Facebook-side.
  • Mød de toneangivne frontløbere i ONE Hal F.
  • Messen har åbent 9:00 – 18:00 torsdag – søndag, hvor søndag er den travleste dag.
  • Torsdag 13.00 – 13.30 på SPEAK UP i Hal L kan du blive klædt på til sommeren 2018 med PEJ trend SS18
  • Deltag i workshoppen The Art of Doodling af Lars Boye på Trendzonen i Hal D. Det sker torsdag kl. 10.00 – 10.30 og 00 – 14.30
  • Kommer du fra København kan du komme tur/retur med ekspresbus for kun 245 kr
  • Spis frokost på udendørsområdet Zusammen – inspireret af store enge, græsmarker, sol og varme – smukt stylet af FlyHelsted.
  • Brug trendzonerne som et værktøj til trendrigtig disponering.
  • Har du endnu ikke sikret dig adgang endnu, kan du bestille din billet her.

Vi glæder os til fire inspirerende dage og følger op på dette opslag med mere inspiration til, hvad du skal se.

De bedste hilsner 

Stine & Lars
happy mountain logo black:grey

Indlægget indeholder reklame og er udgivet i samarbejde med Formland. Vi bestræber os på bedste vis på at bevare vores personlige integritet, hvorfor vi er i enormt selektive med vores samarbejdspartnere. Vi har samarbejdet med Formland i over 3 år og er desuden stolte Formland Ambassadører. Fascinationen og ordene er altså vores egne og vi takker Formland for samarbejdet.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Franske dufte med en historie