Det skal du se på Formland!

Et efterår med harmoniske farver og simplicitet

avaliable_21sep_soestrenegrene_chairs_1
Det er efterhånden en fast tradition, at Søstrene Grene lancerer to årlige interiørkollektioner. Dette efterår er ingen undtagelse og den 7. september lander den nyeste kollektion i butikkerne. Se, hvad du kan glæde dig til med dette opslag, hvor vi viser vores personlige favoritter.

untitled-collage-1

1
Stilen for efteråret er lagt! Det faste team af Skandinaviske designere har givet deres bud på efterårets must-haves.  Efterårets kollektion vil byde på stilren leg med kølige og varme materialer samt en afbalanceret farveskala, som leger med det komplementære forhold mellem grønne nuancer og rødlige toner.

untitled-collage
untitled-collage-3
Læs også: HAPPY MOUNTAIN x Chri Chri: De største efterårstrends

Kollektionen har fået titlen ’Stilren leg med former og farver‘ og rummer blandt andet formfuldendte stole (i butikkerne fra 21. september), stringente metalhylder, råt stentøj og yndefulde terazzo-borde. Det er tilladt at lege med farver og teksturer og der findes ingen regler, når det kommer til sammensætningen. Det er netop kombinationen, der skaber dit personlige hjem.

untitled-collage-2

Photos: Søstrene Grene

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal du se på Formland!