Formland, forår, fornyelse og forventninger

Broen mellem teknologi og design

Vi lever midt i en teknologisk revolution, hvor musik og lyd bliver indtaget som aldrig før – både på løbeturen, i hjemmet, på arbejdet mm. Urbanears har taget en radikal tilgang til, hvordan vi vælger at lytte til musik – og ikke bare de nye tekniske innovationer, men mennesket som bruger disse.

Urbanears har med begrebet ” humanized technology” skabt innovation og design til hjemmet, med en ny linje af WI-FI forbundne speakers, som gør det nemt og lækkert at få musik og lyd i flere rum. De er hi-tech, simple med en nostalgisk kvalitet over dem.

image001

Højtalerne har to knapper på toppen, som man kan trykke på for at starte eller pause, eller dreje på for at skrue på volumen. Den anden knap starter en af ens Spotify spillelister eller internet radiostationer, så man kan gå direkte hen til højtaleren, tænde den og høre musik uden at skulle bruge telefonen. Og det er netop her Urbanears bestræber sig på at skabe “humanized technology” – mennesket skal have muligheden for, at interagere med designet.

image002

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Formland, forår, fornyelse og forventninger