KAY BOJESEN - En abeskøn nyhed

Hjemme hos Maria / @design_addicted

Så har vi igen været heldige at komme med indenfor hos en af vores skønne instagram-venner. Denne gang besøger vi Maria – @design_addicted.

I modsætning til de andre boligreportagerr, med nyopførte moderne huse, skal vi her på rundtur i en vildt lækker velrenoveret 70´er villa. Her er istandsat, med respekt for husets oprindelige stil og sjæl. Vi er vilde med de rå gule murstensvægge. Ikke alle tør at lade vægge stå med umalede mursten, men kig med….det er SÅ fedt og topmoderne!

Maria viser selv rundt, og har selv taget de flotte billeder af hendes flotte stilrene villa med den enkelte minimalistiske stil 🙂

Hvis du går og leder efter en bolig, kan du prøve Kvikbolig.dk.

Hus udefra

1. Klassisk 70?er hus med gule mursten, hessian på væggene og fladt tag. Forhaven er siden blevet bekæmpet en lille smule.

K+©kken2

2. Det triste mørke 70?er køkken blev som det allerførste skiftet ud med dette hvide HTH køkken. Vi havde hver især nogle ønsker der skulle opfyldes i køkkenet. Jeg har således bestemt farven hvid samt den sorte Vola vandhane. Min kæreste insisterede derimod på en Corian bordplade, samt en kogeplade på størrelse med et faldskærms TV.

Spiseplads

3. Spisepladsen i køkkenet er holdt helt i sort. Bordet er fra Hay og stolene er fra Ray & Charles Eames.

Stilleben1

4. Stilleben i køkkenalrummet. Basketballen er et lille touch fra mit arbejde som gymnasielærer i idræt. Den er dog mest til pynt, da jeg tidligere har smadret en lampe med en bold.

Stuesofa1

5. Et kig ind i stuen, hvor murstensvæggen går igen. Lyskæden er fra Seletti, puderne er fra Hay og kurven er fra Ferm Living.

Stuebr+ªnde

6. I stuen har vi fået lavet en pejseindsats, hvor der tidligere var åben ild. Derudover har vi spartlet den, så den er blevet grå frem for den tidligere brune farve. Det stablede brænde er med til at tilføje rummet varme.

Stuebilledv+ªg

7. Billedvæg i stuen. Billederne er placeret på en hylde, hvilket gør dem lette at flytte rundt på og skifte ud.

Stilleben2

8. Kig fra gangen og ind i køkkenalrummet. Philippe Starck lampen har jeg købt i kandidatgave efter at have sukket efter den i 7 år.

Sovev+ªrelse

9. Soveværelse ? den gule murstensvæg går igen i hele huset. Interiøret er fra Hay.

I HAR STILLET MARIA NOGLE SPØRGSMÅL OM BOLIGINDRETNING, STIL, DRØMME OG FAVORITTER… LÆS MED HER:

1. Hvordan vil du beskrive din stil?

  • Jeg vil beskrive min stil som enkel med et nordisk islæt. Jeg har forsøgt at holde mig inden for farverne grå, hvid, sort og med et tvist af metal. I forbindelse med vores flytning har jeg skilt mig af med de mest farverige billeder og lamper, for at få mere ro for øjet.

2. Hvilket er dit favorit rum?

  • Mit favoritrum er helt klart køkkenalrummet. Jeg er så glad for vores nye køkken, og det er skønt at spisepladsen ligger i forlængelse heraf og ikke i et andet rum. Derudover er der udgang til den lille forhave fra køkkenalrummet.

3. Hvad er dit yndlingsdesign?

  • Det er jo ingen hemmelighed at jeg er bidt af en gal keramiker, og har en svaghed for blåt royalt design. Derudover er jeg glad for danske mærker som Hay, By Lassen, Kay Bojesen, Ferm Living og jeg kunne blive ved.

4. Favorit møbel

  • Mit favoritmøbel er uden tvivl min hvide Stingray gyngestol. En gyngestol jeg købte i mit sabbatår da jeg var blevet student, og vi boede i en 1,5 værelseslejlighed. Den kommer helt sikkert bedre til sin ret i dag, hvor den er placeret lige foran brændeovnen. Jeg elsker at sidde i den helt tæt på brændeovnen på en kold vinterdag.

5. Hvad inspirerer dig/hvor inspireres du?

  • Instagram er jo et helt fantastisk sted til at få masser af boliginspiration, og ikke mindst lære personerne bag at kende. Derudover abonnerer jeg naturligvis også på diverse boligblade.

6. Næste indretningsprojekt

  • Næste indretningsprojekt er vores lille vindfang. Da vi flyttede ind var både gang og vindfang beklædt med træ ? cigarkasse looket. Gangen er allerede lavet med hjælp fra svigerfar, og nu hvor jeg har sommerferie, er jeg sprunget ud som handywoman der hiver tapet ned. Der er ingen tvivl om at jeg glæder mig til det færdige resultat. Herefter venter der et projekt med vinduer der skal skiftes, samt en træterrasse der skal lægges i vores forhave.

7. Beskriv dit drømmehjem

Mit drømmehjem er et hjem med masser af vinduespartier fra gulv til loft, holdt i lyse farver. Beliggenheden er selvfølgelig også vigtig, og jeg er rigtig glad for at vores hus, der er placeret på en skrænt, er så afskærmet fra omverdenen. Når vi er færdige med  renoveringen, er det stort set kun ydermurene der står tilbage af det oprindelige hus.

 

VI ER VILDE MED MARIAS “RÅ” HUS OG LÆKRE INTERIØR. TUSIND TAK FOR DEN INSPIRERENDE RUNDTUR.

DER ER ALTID SÅ MANGE FLOTTE OG STILFULDE  BILLEDER PÅ MARIAS INSTAGRAMPROFIL – SÅ KIG MED PÅ INSTAGRAM UNDER BRUGERNAVNET  @design_addicted.

VI SENDER DE VARMESTE ANBEFALINGER…

KÆRLIG HILSEN

STINE OG LARS

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAY BOJESEN - En abeskøn nyhed