Gjorde et "fund" i dag...

High5 – spisebordsstole

Har du en svaghed for stole ligesom os? Så er der gode nyheder… Man behøver nemlig ikke længere at have ens spisebordsstole, for det er meget hot at mikse. På den måde skaber du personlighed i dit hjem. Om du holder dig til en farve, men forskellige modeller eller du mikser og matcher imellem farverne, er op til dig. Der er ingen regler! Bryd det klassiske look med ens spisebordsstole og prøv at tilføje én stol i f.eks. træ – det giver ekstra kant og et personligt udtryk i dine stue. 

Her får i vores personlige top 5 over spisebordsstole.

collage1. Grand Prix stol – farvet ask. Design: Arne Jacobsen for Fritz Hanse DKK. 3.845,00. 2. My Chair eg/sort. Design: Nicholai Wiig Hansen for Normann Copenhagen. DKK 1.600,00. 3. Dråben,  ABS plast. Design: Arne Jacobsen for Fritz Hansen. DKK. 2.100,00. Levering i september 2014. 4. Tolix Xavier Pauchard, sort lakeret metal. DKK. 1.649,00. 5. J64. sort bøg. Ejvind A Johansson for FREDERICIA furniture. DKK 2.469,00 DKK.

 

Vi er nysgerrige efter at se, hvordan din spisestue ser ud. Er du på instagram, så hashtag dine billeder #happymountaindk og lad os inspirere hinanden.

 

De bedste hilsner

Stine & Lars

2 kommentarer

 • Karina

  Puha – godt i ikke har min nye spisebord stol på – så var jeg da sikker på at, i troede jeg stalkede jer
  Men synes bare i er så inspirende ⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Happy Mountain

   Kære Karina – vi kan nu godt li’ hvis du stalker os – det er jo derfor vi er her 😉 Kh Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gjorde et "fund" i dag...