INDUSTRIAL INTERIOR INSPIRATION #1

FORMLAND UPgraded Autumn 2014

Så kom sensommeren og i weekenden gik det løs, da knap 12.000 mennesker besøgte de 400 udstillere på FORMLAND UPgraded Autumn 2014. Sikke en oplevelse! Happy Mountain var selvfølgelig med for at spotte efterårets store tendenser, nyheder og ikke mindst og opleve den unikke stemning. Her kan du læse lidt om vores tur…

IMG_7580

Messen er en oplevelse, der forener det kommercielle med det kreative. Vi var på udkig i de inspirerende trendzoner og besøgte de kommercielle leverandører. Den kommende sæson byder igen på et væld af spændende, kreative og innovative nyheder fra branchens leverandører. Vi havde naturligvis glædet os meget til at være med til “fødslen” af det sort- og blå riflede stel fra Royal Copenhagen. Men messen bød også på andre spændende produktnyheder.

Produktnyheder som inspirerer enten i kreativt udtryk, funktionalitet eller materiale- og farvevalg. Et godt eksempel på det, er den nye PH lampe fra Louis Poulsen, som er i handlen fra primo september.

Fotor0818160826

Vi var også med til nordens største talentkonkurrence – nemlig HAY Talent Award.

IMG_7487

I samarbejde med den danske designvirksomhed HAY og We Made I fandt  Nordens største talentkonkurrence sted under Formland UPgraded Autumn 2014. Studerende fra designskolerne bliver udvalgt til at vise deres bedste idé eller design indenfor produktgrupperne belysning, møbler, interiør og accessories. Ud af 687 indsendte projekter har 34 fået lov til at gå videre. Nedenfor ses vores favorit nemlig skammelen HOVER, som er designet af Tore Beck Carstensen.
Fotor0818160249
Hele Hal E var afsat til HAY Talent Award, hvor der foruden præsentationen af HAYs efterårsnyheder også var HAY CAMP, hvor designtalenterne havde mulighed for at bo i små træhuse. På den måde fik de de helt optimale betingelser for at arbejde, udstille og netværke under hele messen.
IMG_7492
Lørdagens højdepunkt var besøget ved Royal Copenhagen og præsentationen af efterårets nyheder. Vi fik en rundvisning på den smukke stand. Hele udtrykket på standen var meget let og legenede. Dekoratørerne havde på smukkeste vis formået at skabe en eksklusiv atmosfære.
Fotor0818160138
… Og så til “fødslen” af det blå og sorte stel. WOW! Vi var meget betagede over hele oplevelsen på besøget hos Royal Copenhagen. På standen var der skabt to sanserum, hvor man kunne komme ind og opleve en hel verden for sig af blå og sort. Vores favorit er det sorte stel. Hele mystikken omkring det, den matte overflade, der får det til at fremstå råt og samtidig eksklusivt. Vi var efterladt med gåsehud og hvis du spørger os, har de formået at skabe et univers på et så højt niveau, som ikke er set før. I begge sanserum var der lavet en film med levende billeder, musik og digte fra Claus Ankersen.
GAB3740_RoyalC_black_blue_0016_660

Black is limitless. Blackness is bursting with hidden light. The endless bliss of black, humming behind the starlight. Dark energy waiting for creation. Dark matter eager to be formed, fluid and watery as tropical night. Black is the eternity in the blink of an eye before the first kiss, the first dawn or the first sunrise. Blackness.

Black is formation waiting to happen. Black as creation waiting to explode as brilliant light.

Black ? The cosmic container of new beginnings. Black Lights glinting in the eyes of strangers, perhaps soulmates.

In the beginning, you know, everything was black.

The essence of black.

IMG_7509

Udover at besøge de meget kommercielle mærker for at se produktnyheder, havde vi også en anden tanke med at besøge Formland UPgraded Autumn 2014. Vi ville nemlig gerne finde nogle upcomming mærker og rå tendenser, som endnu ikke er set. Vi har fundet nogle, som vi glæder os meget til at indlede samarbejde med og vise jer senere på efteråret.

Fotor0818160211

Formland messen er altså en rigtig god platform til at se nyheder og møde nye leverandører…men også eksisterende. Vi besøgte By Nord COPENHAGEN, som fremviste deres efterårskollektion. By Nord lader sig inspirere af mangfoldigheden i den smukke nordiske natur, hvor det rå og blide mødes. De præsenterede blandt andet lækre hør håndklæder, mundblæste glas i nye farver samt puder i nye designs og kvaliteter. Produktionen af By Nords produkter sker i de bedste kvaliteter og er i videst muligt omfang bæredygtigt.

Fotor0818160029

IMG_7559

Det er altid meget inspirerende at networke, møde udstillerne, se deres stande, nyheder og høre, hvad tror de på og hvor skal vi hen? Tilbage sidder vi fyldt med indtryk, som skal bearbejdes. Formland er en event, som vi ser frem til hvert halvår og vi glæder os allerede til foråret, hvor der igen er messe.

Tak fordi du læste med!

De bedste hilsner

Stine & Lars

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INDUSTRIAL INTERIOR INSPIRATION #1