Tag plads, tak!

Stort tillykke med fødselsdagen, Poul Henningsen!

En af de nyheder, som var mest opsigtsvækkende på FORMLAND UPgraded var Louis Poulsen PH 3½ – 3 pendel – og den kommer i en helt specielt anledning. På Poul Henningsens 120 års fødselsdag den 9. september, lancerer Louis Poulsen PH 3½-3 pendel. SMUK! Mere end et ikon.

Fotor0831195254

PH 3½-3 pendlen er udviklet efter Poul Henningsens originale tegninger fra slutningen af 20´erne ? starten af 30´erne, med udgangspunkt i hans velkendte 3-skærmssystem.

Selvom designet har mere end 80 år på bagen, er lampen på en gang moderne og klassisk, og det gør den velegnet til en bred vifte af indretningsmiljøer. Den opfattes som en charmerende, rustik, funktionel og uprætentiøs lampe. Men den er meget mere end det. PH 3½-3 pendel er et stykke dansk designhistorie inden for belysning.

Fotor083119520

Poul Henningsen blev kaldt lyskunstneren, og som svar på dette svarede han:

?Laver man kunst, er man kunstner ? god eller dårlig. Og det at belyse et rum er kunst!?

Selvom Poul Henningsen døde i 1967 lever hans design videre og dag er lamperne kendt over hele verdenen. Vi elsker det helt enkle, stramme udtryk og samtidig funktionaliteten. Den giver et flot funktionelt og dekorativt lys, og den giver ethvert interiør et ekstra løft ved dens blotte tilstedeværelse både i tændt og slukket tilstand. Den er smuk alene eller flere sammen.

Fotor0831195319

Lampen er udført med metalskærme i farverne grøn, gul, rød og hvid. Ophænget er silkemat brunt og udført i kobber. Alle farver har afsæt i Poul Henningsens farveunivers. Og som personen selv, er lamperne farverige!

Vejl. butikspris 5.495 kr.
I handlen fra 9. september 2014.

www.shop.louispoulsen.dk 

Fotor0831194839

Vi er meget begejstret for den nye lampe og ikke mindst den unikke farvekombination, der passer godt ind i tidens rå tendenser. Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag plads, tak!