Rustikke planker

På besøg hos House Doctor

I forbindelse med messen Formland UPgraded blev vi inviteret på besøg hos House Doctor i deres vildt flotte og inspirende showlab til præsentation af bl.a. nye varer. Vi fangede et par gode billeder…

House Doctor er en familiedrevet interiørvirksomhed med egen konsultation i Danmark og forhandlere over det meste af verden.

Bag virksomheden står tre legesyge søskende ? Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. De er alle udstyret med kreative gener og deler en tro på, at smukt boligtilbehør fremmer livsglæden.

168  131  192  189

Familietrioen havde i et par år haft succes med at drive en brugskunstforretning. Hurtigt begyndte idéer om nye produkter at presse sig på ? og i 2001 var House Doctor født.

Med tiden er House Doctor-familien blevet udvidet med endnu flere ildsjæle, der brænder for at udvikle deres brand. På hovedkontoret i Ikast i Midtjylland er godt 50 dedikerede huslæger i dag beskæftigede med at følge tidens strømninger og designe nyt, luksuriøst boligtilbehør til moderne hjem.

160

Vi faldt pladask for disse lækre badehåndklæder af 100% bomuld.

185

Fed magasinholder fremstillet i jern – 70 x 30 cm. – sort

173

Kabinet med glashylder – 40 x 40 cm + højde 150 cm.

192  180  174  178

Se mere information for de viste varer på housedoctor.dk

Vi siger tak til House Doctor for invitationen til jeres flotte univers. Vi nød besøget og blev særdeles inspirerede. Vi ses!

De bedste hilsner fra

Stine & Lars

Skærmbillede 2014-03-01 kl. 23.17.01171  187  177

(Psssst….det er snart jul…og de stjerner der må vi bare eje ;o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rustikke planker