På besøg hos House Doctor

VIND DELIKAT NYHED FRA ROYAL COPENHAGEN

(KONKURRENCEN ER AFSLUTTET)

Alle elskere af sushi, tapas, smørrebrød og kreative kageanretninger kender til udfordringen med at finde den perfekte tallerken, der ophæver portionsanretningen til et lille stykke ?madkunst?. Royal Copenhagen er kommet med et godt bud og du får muligheden for at vinde det.

Et nyt og anderledes bud er den ovale frokosttallerken, som Royal Copenhagen for første gang indlemmer i sit tallerkensortiment. Med sin let aflange form minder den ovale tallerken om et fad, og udgør dermed den perfekte platform for delikat servering i både det salte og søde køkken.

I får nu muligheden for at vinde denne delikate nyhed fra Royal Copenhagen. Præmien er sponsoreret af Hans Iversen & Søn, som er en selvstændig, kædeuafhængig, moderne specialforretning med mærker som Kähler, Royal Copenhagen, Kay Bojesen, Lyngby Porcelæn osv. Butikken er beliggende i den charmerende gågade midt i Tønder og er uden tvivl et besøg værd. Du kan også finde Hans Iversen & Søn på instagram, hvor konkurrencen løber af stablen. Konkurrencen slutter den 14. september. Se, hvordan du deltagere på vores instagramside @happymountain.dk. 

2381356 (3)

 

Happy Mountain & Hans Iversen & Søn ønsker held og lykke!

 

 

1 kommentar

  • Peter Iversen

    Tak for den super flotte omtale af forretningen og Tønder by 🙂
    Vh Peter Iversen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På besøg hos House Doctor