In love with green

5 lune efterårs favoritter

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21

Det kølige vejr er kommet til Danmark og det er tid til at bevæge os indenfor igen og skabe lidt hygge i det lille hjem. Tænd stearinlys, kravl under plaiden og nyd en varm kop te mens du læser denne gennemgang af vores helt store favoritter dette efterår, der indbyder til hygge og socialt samvær.

forside1. Hygge med Silkeborg Uldspinderi. Hygge er det der ord, som man ikke kan oversætte, men som vi alle holder uendelig meget af – og med en plaid fra Silkeborg Uldspinderi, bliver det bare nemmere. Tæpperne og plaiderne bliver fulgt tæt gennem hele fremstilling, så kvaliteten hele tiden er på det højest tænkelige niveau. Designet er meget klassisk, og mønsterne er tidsløse.  Priser fra 900 DKK.

Fotor0922152712. Lys-flasker fra Atelier du Noir. Med vægerne fra @atelierdunoir kan du skabe en personlig og anderledes stemning. Måske du har en flaske med særlig betydning eller en flaske tilovers fra sensommerens fest, som du kan bruge. Du køber med andre ord vægerne til 40 DKK, hvorefter du selv har fornøjelsen af at drikke vinen. Samtidig passer de smukke flaskegrønne farver smukt ind i tidens trend og tendenser. Mail: shop@atelierdunoir.com

GAB3740_RoyalC_black_blue_0016-23. Dogme-porcelæn fra Royal Copenhagen. Efterårets helt store favorit. Da vi begge er brandambassadører for Royal Copenhagen, har vi modtaget steldelene fra Sort Riflet. Stellet hylder det rå og raffinerede; det nordiske køkken har fået sit helt eget eksklusive dogme-porcelæn. I og med det på en og samme tid er rustikt og elegant opfordrer det til, at man mikser det med andre materialer: keramikskåle, træfade, betonelementer – you name it. Som med alle andre stel fra Royal Copenhagen, er der ingen begrænsninger, det er dig som slutbruger, der sætter dem. Priser fra 229 DKK.

Fotor09221521564. Skulpturel glaskunst fra House Doctor. Smukke flasker i organiske former fra House Doctor. Flaskernen er i mundblæst gennemfarvet glas, hvilket gør hvert enkelt produkt til et kunststykke. Perfekt til at skabe kontraster. Det rå og det fine, det gamle og det nye. Saml eventuelt en klynge af forskellige flasker i forskellige størrelser, farver og former og bring efterårs grene med ind i stuen. Priser fra 180 DKK.

Skaeligrmbillede2013-06-19kl224832_zpse66f93a25. Marmoreret kunst fra Playtype. Plakat kollektion FAUX fra Playtype. Plakaterne er lavet i samarbejde med kunstner Susan Arnild, som har specialiseret sig gamle male teknikker. Ved første øjekast ser man umiddelbart bare det marmorede mønster, men kigger man nærmere ser man FAUX typografien. Alle Playtype plakater er trykt i pantone farver, og lavet i kraftigt plakat papir på 120 g. 70×100 cm. 350 DKK.

Jeg har lige købt det smukkeste spejl hos Homeish, spejlet er det smukkeste jeg længe har set, og ligner en million, en kombination af spejl og diamanter – spejlet er fra Reflections Copenhagen. Jeg fandt også en masse andre lækre ting hos Homeish, som også har en butik i Sydhavnsgade 28 i København SV, et besøg værd

Med ønsket om et smukt efterår

Stine & Lars

Skærmbillede 2014-03-23 kl. 20.27.42Vil du være opdateret med, hvad der sker på Happy Mountain? 
– Følg os på bloglovin’, Facebook og Instagram

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In love with green