5 lune efterårs favoritter

Lyserød lørdag

kampangebox-ll-uge_40 På Lyserød Lørdag den 4. oktober går erhvervslivet, frivillige og foreninger i mere end 150 byer over hele landet sammen for at støtte kampen mod brystkræft. Med Støt Brysterne og Kræftens Bekæmpelse i ryggen er det nu 7. år i træk at der skabes opmærksomhed og samles penge ind til en rigtig god sag. Happy Mountain støtter naturligvis op om den gode sag og giver dig hermed en række lyserøde interiør must-haves.

3447

En klassiker genfødes

Dråben blev designet af Arne Jacobsen i 1958 som en del af hans legendariske mesterværk, SAS Royal Hotel i København. Oprindelig blev Dråben produceret eksklusivt til hotellet sammen med Svanen og Ægget, men i et meget begrænset antal, hvilket har sikret stolen sin status som ikonisk samlerobjekt. Mere end 50 år efter den så dagens lys første gang, produceres designikonet Dråben nu, både i sin originale udformning med polstring af stof eller læder og i nutidigt plastmateriale i smukke farver der matcher en moderne nordisk livsstil. Dråben er en lille stol med stor personlighed. Den er lige så frisk og sprudlende som nyt design, men bærer på en sjælden historie, der er langt mere imponerende, end enkeltheden antyder. På billedet ses den fuldpolsteret model i violet. Prisen for denne kombination er 5.875 kr.

“Lad os kæmpe sammen” 

I følge Kræftens Bekæmpelse får ca. 4.800 kvinder hvert år brystkræft. I Danmark dør omkring 1.200 kvinder årligt og ca. 56.000 lever med brystkræft.  Hver 9. danske kvinde rammes af brystkræft på et eller andet tidspunkt i deres liv. 

Chancen for at overleve brystkræft i Danmark er steget støt gennem de seneste 30 år. Ifølge de seneste offentliggjorte tal er flere end 8 ud af 10 kvinder i live fem år efter, at de har fået konstateret sygdommen. Fremskridt, der er et resultat af forskning.

Fotor01003221452

En af de ting, vi ikke kan glemme fra besøget på Formland UPGRADED i sensommeren er denne  lækre aflang pude fra By nord med 2 forskellige farvesider. Serien Idun er holdt i kølige afdæmpede farver med lækre detaljer. Da den har 2 sider får man faktisk 2 puder for en pudes pris. Mål 40 x 70 cm. Pris 699,95 inkl. inderpude.

I midten ses den signerede poster fra No17. No17 er efterhånden kendt for de smukke håndtegnede akvareller og denne er ikke en undtagelse i de skønneste lyserøde, koral og aubergine farver. Akvarellen skal henlede tankerne på en overskyet dag.  FORECAST – CLOUDY SUNDAY Mål. 50 x 70 cm. Pris: 549,95 kr.

Har man prøvet viskestykkerne fra HAY, er det svært at vende sig til at bruge noget andet igen. Det er det talentfulde designteam Scholten & Baijings, der har designet de smykke viskestykker som kommer i et sæt af to og indeholder altid en neon version. Viskestykkerne er udover at være praktiske også et flot designerobjekt, der kan være med til at pifte dit køkken op. Mål: 52 x 75 cm. Sampak: 129 kr.

Fotor01003222338Holmegaards designvase Cocoon afspejler med den transparente fuchsia farve en klar tendens i tiden. Det enkle og genkendelige formsprog er skabt af Peter Svarrer, og glasvasen fås i mange farver og størrelser. Det er svært at skjule vores begejstring for glas og følger man lidt med på vores instagramprofiler, ser man da også, at vi bruger vaser i boligindretningen, også selvom der ikke er blomster i. Skab et fint stilleben ved at sætte flere vaser i forskellige farver og former sammen i vindueskarmen, på bordet eller gulvet. Priser fra 399,95 kr.

Hver gang Kræftens Bekæmpelse modtager 100 kr., bliver 53 kr. brugt til kræftforskning, 23 kr. bruges til patientstøtte og lokal indsats, 17 kr. sættes af til forebyggelse og kun 7 kr. går til administration. Vi har givet vores bidrag, har du?

 

 

De bedste hilsner

Skærmbillede 2014-02-26 kl. 21.56.28  Har du husket af følge os via bloglovin’? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 lune efterårs favoritter