Heavy #RCspam

VINDER AF #HAPPYBYNORD

(KONKURRENCEN ER AFSLUTTET)

I begyndelsen af efterårsferien spurgte vi Jer, hvad I forbinder med efterår. Vi opfordrede Jer til at tage smukke efterårsbilleder fra jeres hjem eller naturen for at indfange essensen af det dejlige efterår. Vi må sige, at I tog den opfordring seriøst!

Nu er efterårsferien slut og vi vil først og fremmest gerne takke for jeres engagement. Det har været meget overvældende og vi er meget glade for den inspiration, I har spredt under hashtagget #happybynord og på Facebook.

Der var rigtig mange kreative bidrag – og det har været svært at vælge. Men der var én, der leverede en ekstraordinær indsats. Med sin ultra-skarpe sans for detaljen og unikke æstetiske sans har vinderen sikret sig en lækker nyhed fra By Nord.

Fotor0102014285Fotor01020142855Fotor01020143112

Vinderen er fundet i fællesskab med By Nord Copenhagen og den heldige vinder får en lækker pude(45×60 cm) fra By Nords efterårskollektion til en værdi af 599 kr.

Stort tillykke til Helle Bach Hansen (@hellebachhansen) og tusind tak for din indsats. Du bedes kontakte os med personlige oplysniger samt hvilken pude, du ønsker.

 

De bedste hilsner 

By Nord & Happy Mountain

facebook

HUSK, at der er BY NORD LAGERSALG // AARHUS i weekenden. Læs mere her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heavy #RCspam