VINDER AF #HAPPYBYNORD

Årets kalenderlys

Elegant nedtælling til jul

Julen begynder så småt at nærme sig, og de første butikker har pyntet op. Hos Happy Mountain elsker vi jul, og vi er ret begejstrede over at Normann Copenhagen igen i år lancerer et kalenderlys med et stilfuldt grafisk udtryk. Lyset har desuden mange brændetimer, hvilket indbyder til mange hyggelige stunder i december.

I år har designer Anne Lehmann ladet sig inspirere af elegant parisisk haute couture. Det eksklusive, rene look er forvandlet til en simpel grafik af tværgående striber. Hver stribe symboliserer nedtællingen til den store juledag. Gør ventetiden dekorativ og lav et stilleben af dine yndlingsvaser sammen med kalenderlyset.

Kalenderlyset vil være i butikkerne fra 1. november 2014.

Pre-julehilsner fra Stine og Lars

Skærmbillede 2014-03-23 kl. 20.27.42

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDER AF #HAPPYBYNORD