Årets kalenderlys

Julestyling for Muubs

Det var kort tid efter, at Lars var flyttet til Herning, at vi var ude og møde menneskerne bag Muubs og blev inviteret inden for i det rå univers. Bekendtskabet med Muubs rækker dog længere tilbage. Fascinationen for de rå produkter har vi nemlig længe haft. Det er en fed kontrast til det helt minimalistiske og skaber et råt og unikt udtryk. Produkterne er hovedsagligt fremstillet i genbrugsmaterialer, hvilket gør det endnu mere unikt og understøtter det nordiske islæt, som både Muubs og Happy Mountain repræsenterer. Netop det faktum har bragt os sammen og banet vej for et samarbejde. Vi vil løbende fortælle jer om de ting, som vi har i støbeskeen – og vi glæder os. En anden ting, vi har glædet os til, er at vise jer de julebilleder, som vi har stylet for Muubs.

Christmas in the rough

I weekenden sank mørket sig for alvor over det ganske land, da vi stillede urene til vintertid. Det er for alvor tid til at krybe indenfor, bryde det stilrene og til tider kolde look med lidt hygge og varme i form af skind, varme farver, stearinlys og grove grene. Bring sæsonens blomster ind og du kan med god samvittighed invitere dine nærmeste ind til en hyggestund. 

Kast et blik på lysestagen i baggrunden. Det er en spændende nyfortolkning af den klassiske trekant til elektriske lys. Det er et perfekt eksempel på, at man godt kan forny traditionerne en smule og stadig lade julen være en lysende tid fuld af søde oplevelser, godter og glade stunder.

2007-03-29 11.27.46

Den rå industrielle stil vinder mere og mere frem – og det kolde jern og beton giver et køligt modspil til de varme træsorter og julens hygge. Vi synes det er super fedt! Når man ser sådan et vitrineskab, som dette fra Muubs, kribler det næsten i fingrene for at fylde det med porcelæn. Det unikke skab har en super eksklusiv laid back stil. 

Hvis du vil have glæde af dit juletræ i længere tid, kan det være en god idé, at købe et med rod og anbringe det i en kurv med sækkelærred omkring. På den måde kan du vande det og dermed kan det holde sig frisk længere. Det karakterfyldte tynde cedertræ er for mange blevet indbegrebet af moderne jul og kræver ikke meget julepynt andet end par lækre julekugler i genbrugstræ. Du kan tilføre endnu mere hygge ved at udskifte det traditionelle juletræstæppe med et lækkert rensdyrskind. 

2007-03-29 11.15.59muubs_logo

En rå kombination af design med klare referencer til naturen, det enkle og det bestandige, men samtidig den nordiske, hyggelige jul.

Hvad synes I om det? 

 

De bedste hilsner
Skærmbillede 2014-03-23 kl. 20.27.42

 

Alle produkterne på billederne er en del af Muubs’ nuværende sortiment. Bliv oplyst om nærmeste forhandler her – eller besøge x-akt’s webshop her, som er den største forhandler af Muubs produkter. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets kalenderlys