Julestyling for Muubs

Slow Luxury

Kom “Back to Basics” med Happy Mountain

Slow luxury er en boligtrend, som vi begge er meget inspireret af og vinder indpas i tiden blandt mange boliginteressede. Det handler om at trække stikket ud, fokusere på den simple livsstil og finde ind til kernen af forbruget. De møbler og brugsgenstande, vi omgiver os med, skal give mening for os.

Fotor110218429
I kender sikkert allerede begrebet “slow coffee”, som stammer fra den amerikanske metropol New York. Her får man en kop kaffe med filter, hvor kaffen gerne må tage ti minutter om at  blive klar. Det er ikke bare endnu en kop kaffe, men udstråler kvalitet og giver kaffedrikkerne en ekstra oplevelse. Det handler om nydelse.

Vintage

I ?slow living? higer man efter det autentiske og derfor også det traditionelle, og man søger inspiration i gammelt håndværk som vævning og syning. Det betyder f.eks., at vi igen kan byde vægtæppet velkomment som erstatning af billeder og plakater som dekoration i stuerne. Det lokale håndværk, ?native craft?, er i centrum, som vi har set det i efterårets stor etnisk-inspirerede boligtrend. ?Jazz? og ?Jessa? er to nye vægtæpper fra ILVA, der slår stilen an.

Fotor1102183845 Trenden slow luxury foreskriver naturlige jordfarver i boligen, hvor messing tager over, hvor kobber slap. Mix metaller fra H. Skjalm P.

Rockefeller_ImageBølgens store fokus er naturen. Det skal være gode materialer, samtidig skal produkterne gerne være simple, men smukke, og de må de ikke larme eller skabe for meget uro i hjemmet. Et fremragende eksempel på det er Rockerfeller-bordet fra Muubs.

LIVING_1910_tendens-(3)

Pernille Focarelli får med sine billeder af forskellige blade kombineret ?back to basics?-trenden med naturfarver. Billederne er enkle og rolige, men samtidig æstetisk flotte og bringer naturen ind i stuen.

 

Alt i alt er budskabet altså, at vi igen skal svøbe vores hjem i lækker luksus ? bare af den ydmyge, underspillede slags.

God fornøjelse!

 

De bedste hilsner 

Stine & Lars
Skærmbillede 2014-03-01 kl. 23.17.01

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julestyling for Muubs