Slow Luxury

Bag et godt design gemmer sig et menneske – Louise Smærup

(KONKURRENCEN ER AFSLUTTET)

Fotor1109200833

“Der er ingen fidus i at gemme sig bag noget man er stolt af, og jeg er faktisk ret stolt.”

Sådan fortæller en smilende og stolt Louise Smærup fra Randers, da vi blev præsenteret for hendes gennemførte og stilrene stil. Vi beundrer virkelig mennesker, der gør det de er gode til, det de brænder for og udlever deres drømme. Louise lever af sin kunst og sine designs; hendes kunstneriske udtryk er inspireret af den skandinaviske, rå natur. Hendes færdige produkter tager afsæt i naturens bestandige former, motiver og kontraster, som ligeledes tilfører hendes designs og kunstværk et tidsløst udtryk. Vi er glade for at give jer muligheden for at vinde en lækker pude. Læs mere længere nede.

me_pr1_louisesmaerup_pris_fra_549_-_899_09fbd476

Louise har altid haft stor interesse for forskellige former for billedkunst. Siden år 2000 har hun malet og udstillet flere steder i landet. Hendes kreativitet og forståelse for former og farver har hun udviklet gennem uddannelsen som dekoratør.

Hun har en klar holdning om, at et rum skal kunne rumme mennesker, og interiør må derfor ikke være for dominerende. Hun har en skarp sans for detaljen og tilfører hendes designs en unik finish, der gør hendes designs let genkendelige.  Louise Smærups varemærke er sin stringente farveløs linje, som kommer til udtryk i alt hvad hun laver lige fra skærebrætter til plakater. Hendes plakater er alle et udsnit af hendes skønne malerier – med små tekster, der handler om, at vi skal huske at leve livet.

me_PR1_LouiseSmaerup_Pris_fra_549_-_899_09fbd476

Jeg arbejder bevidst med modsætninger og kontraster som en del af helheden. Mine malerier for eksempel store og kvadratiske, da jeg er fascineret af den måde billedet indtager rummet på. Samtidig benytter jeg mig af en afdæmpet farveskala ? grålige, sorte og hvide nuancer, som giver plads til andre indtryk i interiøret og supplerer det med behagelig ro. udtaler Louise Smærup.

Hendes hjem er et overflødighedshorn af lækkert, nordisk design, fyldt med kontraster, gevirer og rå materialer – som tilsammen giver et unikt, råt udtryk! Kig forbi hendes profil på instagram.

da7b1310cb26d57dd9052eaf55247b

VIND LÆKKER CANVASPUDE PÅ INSTAGRAM (10. november – 16. november)
Lige nu har du muligheden for at vinde en lækker canvaspude i 65×65 cm til en værdi af 699 kr. fra Louise Smærup. Puden er syet i møbelstof af høj kvalitet, men er efterfølgende tilført et forvasket look, som understreger det grove og rustikke look. En ekstra lækker designfeature er den påsyede læderstrop i kernelæder, der gør puden til et nærmest ikonisk mesterværk. Se konkurrencebetingelserne på instagram @happymountain.dk 

Louise Smærup - uld puder kernelæder

Vi glæder os til at følge Louise Smærup fremadrettet. Hun er en kvinde med en altoverskyggende passion, som man ikke kan tage fra hende. I sit virke som kunstner, har hun tilegnet sig et kompromisløst krav til kvalitet og originalitet. Alle produkter er derfor dansk produceret og bliver pakket, og sendt med kærlighed. Dét sætter vi stor pris på!

Læs mere om Louise Smærup og shop hendes kollektion: www.louisesmaerup.dk

De bedste hilsner
Skærmbillede 2014-11-06 kl. 20.56.08

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slow Luxury