Bag et godt design gemmer sig et menneske - Louise Smærup

Årets Julekort for ILVA

ILVA Årets Julekort af Happy Mountain Julen nærmer sig med hastige skridt og en af de traditioner, som vi værner om på Happy Mountain er julekortet. Vi har haft æren af at designe ‘Årets Julekort’ for ILVA. Tryk på ovenstående billede, print og send en kærlig hilsen til en, du holder af – eller anvend det som en del af din personlige billedvæg.

Gratis print selv julepyntSpred julestemning i hjemmet med smukke kræmmerhuse, pakke- og julekalendere, eller fyld konfekt i de sjove geoballs, og dekorer gaverne til dine kære med skønne til-og-fra-kort. Se flere gode idéer og print her.Print-selv-julepynt ILVA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag et godt design gemmer sig et menneske - Louise Smærup