VIND ALT PÅ BILLEDET FRA ILVA - VÆRDI 3.000 KR.

Små juleglimt fra Happy Mountain

Så kom måneden, som vi alle har glædet os til – D E C E M B E R. En tid med gaver, glæde, kys, kulde og hygge. Mens kulden banker på udenfor skruer vi lidt ekstra op for hyggen indendøre og hygger med levende lys og dejlige traditioner. Vi elsker traditioner, men når det kommer til julepynt, skiller vi os alligevel lidt ud. Selvom mange forbinder julen med gran og røde nisser, er der ikke mange at spotte hjemme ved os. Vi er til den helt rå, vinterlige af slagsen, hvor naturen spiller et vigtigt element.

IMG_8803 2

Som i sikkert ved er det den første jul for Happy Mountain – og vi vil rigtig gerne forkæle jer med en masse overraskelser, sne og inspirerende billeder – og gøre det til en hyggelig tradition. For at sparke julen officielt igang, blev vi kontaktet af House Doctor, som gerne vil se, hvad julen hos Happy Mountain er for noget.

Som regel laver vi et tema for den stemning, som vi gerne vil have. I år ligger den meget op af tidens trend; nemlig messing, hvid, natur og stjerner. De store glaskupler kan skabe en unik stemning og indhold kan nemt skiftes afhængig af årstiden. Blød den feminine form op med rå, skæve grene og en grangren. Simpelt – men det giver et fedt, råt udtryk.

redIMG_8743En stjerneregn
Stjernestunder; dem samler vi på. Vi har en masse dejlige planer for december, som vi glæder os til at dele med jer. Generelt er stjerner en af de faste ingredienser i en traditionel og aldeles hyggelig dansk jul. Her anbragt i en stor flot flaske med en grov grangren og de fine små papirsstjerner. Vi samler på flasker, nye, gamle, apotekerflakser, nogle med lys, andre uden indhold – men fælles er det, at det er i den grøn/brunlige eller blålige nuance. En fed måde at skabe personlighed i sin indretning.

redIMG_8779

Vi glæder os til at byde jer inden for i en magisk tid. Følg gerne med på vores private profiler på instagram og lad os inspirere hinanden her i julen.

Jeg glæder mig i denne tid,
nu falder julesneen hvid,
så ved jeg, julen kommer.
Min far hver dag i byen går,
og når han kommer hjem, jeg står,
og ser hans store lommer.

FotorCreated

Alle produkter er fra House Doctor. Find nærmeste forhandler her.

Kærlig hilsen Stine & Lars

0b321e5d2945c5b55dd365afe843e0

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND ALT PÅ BILLEDET FRA ILVA - VÆRDI 3.000 KR.