VIND STORT RUSTIKT TEAKTRÆSFAD MED JULEGODTER FRA MUUBS

Godt nytår fra Happy Mountain!

Et lysår – en stjerne

 Jul & nytår er en tid med kærlighed og glæde. En tid, hvor vi samles med dem, vi har kær for at glæde os. Vi giver og modtager gaver, glæder os til dejligt mad og at have nogle afslappende dage med familie og venner. I aften er årets sidste aften – og dermed er det en oplagt mulighed at se tilbage på året, der gik og hvad der er sket. Samtidig glæder vi os til et nyt og spændende år – hvad mon 2015 har med til os?

Rue Verte Plus - New Years EvePhoto: Rue Verte Plus

Kære venner, følgere, samarbejdspartnere, instagrammere og bloggere

Vores første blogår, går nu på hæld. Sidste år på denne tid var der vist ingen af os, der turde håbe på, hvad der ville ske i 2014. Vi havde begge tændt nogle drømme om at blogge, style og generelt gøre nogle af de ting, som gjorde os glade. Det er tydeligt for alle, der følger os, at begge vores hjerter banker for nordisk design, godt håndværk, styling og at vi sammen skulle skabe noget.

Vi skulle have fundet formen på vores fælles barn, hvilket vi brugte første halvdel af 2014 på.  5. juni 2014 så en ny dansk blog dagens lys. Happy Mountain – en fri oversættelse af vores efternavne. På rekordtid havde vi opbygget en dedikeret fanskare på Instagram, som var engageret og støttede op om os fra dag 1. Det var enormt overvældende at opleve interessen for vores nye platform og det gav blod på tanden.

Det har kostet blod, sved og tåre, men vi er glade for at være her, hvor vi er i dag. En af de ting, som har bragt os langt er, at vi begge har en skråsikker mening om, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør, når det gælder indretning og design. Vi har haft spændende indretnings- og stylingopgaver. Det magiske er, at de er fuldstændigt enige!

Vi er glade for, at vi er blevet taget så fantastisk godt imod. Foruden vores faste ambassadørsamarbejde med Royal Copenhagen har vi lavet spændende opgaver for ILVA, By Nord, House Doctor og Formel Wood. Ikke mindst har det været fantastisk at blive en de af Muubs-familien, der har taget i mod os med åbne arme. Vi nyder godt af hinandens samarbejde og vi er begge meget glade for at komme i det inspirerende, rå hus med de kreative ildsjæle. Vi har mange spændende ting i støbeskeen for 2015 og vi glæder os meget til at vise jer det hele!

Et af årets højdepunkter var mødet med mange af vores kære instagramfølgere ved Muubs-eventen. Længere tids hårdt arbejde gik op i en højere enhed, da vi kunne byde velkommen til 50 store instagrampersonligheder. En aften med spænding, glæde og masser af inspiration. I det nye år, vil vi fortælle mere om det og vise billeder fra en uforglemmelig aften. Tusind tak til alle jer, der var villig til at køre langt for at mødes med os og lære lidt om Muubs.

Hvis vi skal kigge lidt frem af, så vil vi i løbet af vinteren 2015 åbne vores egen webshop, hvor vi vil sælge nordisk design og håndværk med historie. Det har været inspirerende at møde teamet bag Zircles, som har gjort det muligt for os. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen.

Det er med andre ord kun toppen af det glade bjerg, I har set. Vi har sommerfugle i maven og har mange forventninger til 2015.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle et godt og lykkebringende nytår, og tak for jeres kæmpe indsats, opbakning og samarbejde i det forgangne år. Tusind tak til alle de mennekser omkring os, som gør det muligt. Vi er jer evige taknemmelige – uden jer ville der ikke have været noget Happy Mountain.

Jeres støtte og engagement har haft en kæmpe betydning for bloggens mange flotte resultater i 2014 – og vi håber på jeres fortsatte støtte i det nye år.

 

De bedste hilsner

Stine Andsbjerg & Lars Birklykke

marble_texture1802

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND STORT RUSTIKT TEAKTRÆSFAD MED JULEGODTER FRA MUUBS