Silent Fusion of Gender

I pagt med naturen med Formel Wood

Træ er godt for alle sanser. Ikke alene er træ smukt og fås i vidt forskellige farver og åretegninger. Det føles også godt; det er varmere og blødere mod huden end andre hårde materialer. Duften var da også fantastisk, da vi trådte ind i Formel Woods showroom i den gamle rå lade i Aarup.

Formel Wood Sustainable Furnitures. Happy Mountain

Happy Mountain var hyret til at style imagebilleder for den nystartede fynske virksomhed: Formel Wood Sustainable Furnitures. Bag firmaet står den innovative Jacob Witte Jeberg. Vi stod for at finde det overordnede udtryk til shootet – og vi ønskede at visualisere et råt, mystisk tema, hvor naturen var hovedelementet. Vi ville bruge alle 5 sanser og arbejdede med filosofien “fra jord til bord”.

Happy Mountain Formel WoodHappy Mountain Formel Wood

Formel Wood kombinerer traditionel håndværksteknikker med unikke og certificerede materialer. Materialerne er blandt andet teak og palisander, som importeres fra øen Java i Indonesien. Der er er i hele processen fokus på miljøvenligheden og mange af produkterne fremstilles udelukkende i hånden ved brug af simple værktøjer. Vi ønskede at frembringe denne autencitet i shootet og lade lyset spille en essentiel rolle.

Formel Wood Happy Mountain

?Jeg ville lancere et brand, som havde en stærk mission om at skabe tidsløse, unikke og smukke designs, som er baseret på en etisk tankegang. FORMEL WOOD kombinerer eksklusive møbler og belysning med arbejdsmetoder, der støtter de klassiske håndværksmæssige dyder, de lokale arbejdere, samt miljøet?. ? Jacob W. Jeberg

black

Design, kvalitet og bæredygtighed

Det er Jacobs filosofi, at disse tre elementer skal gå hånd-i-hånd – og han har da også en skråsikker mening om, hvordan man kan respektere miljøet og bruge den naturlige del af træet. I løbet af dagen fortalte han små anekdoter og delte ud om sin enorme viden og interesse for produkterne og materialerne. For eksempel er nogle af produkterne lavet i 60-70 år gamle jernbanesveller og bærer dermed på en unik historie.

Formel Wood Happy Mountain styling

Bag shootet stod et hold dygtige mennesker, hvilket gjorde det til en inspirerende og begivenhedsrig dag. Tak til Jacob for at tage os med på en inspirerende rejse. Vi glæder os til at følge fremtiden for Formel Wood og glæder os til et fortsat godt samarbejde.

Vi er glade for resultatet af shootet, og håber også, I kan lide dem. Hvis I har lyst til at se flere stylingbilleder, kan I se flere under fanen PR & Styling.

 

Læs mere om Formel Wood her.

Fotograf: Martin BC
Produkterne til styling er venligst udlånt af Atelier du Noir.

 

De bedste hilsner 

Stine & Lars

Happy Mountain logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silent Fusion of Gender