En (sand) fortælling fra Sahara

Designentusiasternes højborg

Samspil mellem danske designikoner og helt rå naturelementer.

Et samsurium af respekterede designikoner er omdrejningspunktet for den måde denne måneds bolignavn har indrettet sig på. Det er Jesper Klintrupp, 26, der har indrettet sig i den smukke gamle lejlighed i Midtjylland. Måske kender du ham allerede under navnet @klintrupp på Instagram?

Danish design classics

Gamle rustikke planker, et patineret æg af Arne Jacobsen og en stor antik Musselmalet terrin danner rammen for stuen og den stil, der gennemsyrer hele lejligheden. Designikonerne  er et af de elementer, der bruges i indretningen til at skabe et skandinavisk, minimalistisk udtryk.

Danish design classicsDanish Design

Man skal lede længe efter en lejlighed, hvor både funktionalitet, originalitet og æstetik harmonerer ned til den mindste detalje. Men ligeså snart, du træder ind i lejligheden er du ikke i tvivl om, at der bor en med en overdreven interesse for dansk design og kærlighed til det smukke.

Danish Design B&O Arne Jacobsen

Vi elsker boliger med en unik og personlig indretning – og hjem med kontraster. Kunstværket og det farverige æg står som kontrast til den rendyrkede minimalisme, vi ellers ser i lejligheden. Jesper er da heller ikke gået på kompromis med hensyn til lyd og godt design. Højttaleren er integreret i indretningen og fremstår ikonisk som et kunstværk.

Royal Copenhagen

De rå trætallerkner fra Muubs mikses med det fine håndmalede musselmalede mønster. En kontrast, der giver en varm og personlig stemning. Jesper har et stort hjerte for det fine porcelæn fra Royal Copenhagen. Generelt har designhistorie en stor betydning for parret, der lige nu drømmer om to PK22 stole fra Poul Kjærholm.

Bathroom details

Sammen drømmer parret om deres eget hus og de påtænker at starte byggeriet om et år. Her skal designklassikerne have mere plads at boltre sig på. Vigtigst af alt er at få et hjem, hvor de selv kan få lov til at sætte sit eget præg på ? og sådan er det jo, når man er detaljens mester.

Tak fordi vi måtte få et kig indenfor. Se flere inspirerende billeder på Instagram @klintrupp.

 

De bedste hilsner
happy mountain logo black:grey

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En (sand) fortælling fra Sahara