Hjemme hos Lars: 44 m2 hybel med designklassikere

En fascination for kryb og små væsner

Bring naturen indenfor - hagedornhagen. Arne Jacobsen, kubus

‘Black and white’ hedder en af forårets nye serier fra Hagedornhagen. Serien er en hyldest til fotografiet, og vidner om makkerparrets baggrund som fotografer. Grafisk enkelhed og  illustrativ skarphed må være nøgleordene for denne serie, der består af 3 kunsttryk. Kunsttrykkene summer af nostalgi og poesi, og vi synes det passer super flot ind i nutidens boligmiljøer, hvor vi mikser klassiske møbeldesigns med arvegods og gamle møbler.

Som en lækker designfeature, er der tilført en sølvfolie BW 1 og BW3 og guld på BW2; det understreger det stringente og grafiske udtryk – og vidner samtidig om, at kunsttrykkene er kvalitet helt ned i mindste detalje.

“Jeg har en hylde bag sofaen, hvor jeg let kan skifte opstillinger – også malerier og kunsttryk. På den måde bliver det nemt at ændre udtrykket – afhængig af årstider, stemninger osv. Lige nu er jeg vil med det stringente look, som jeg holder i det sort/hvide. Det er maskulint og karakterfuldt” Siger Lars.

Bag om Hagedornhagen
Hos Hagedornhagen finder du et stort udvalg af  af biller og sommerfugle og en række andre artprints af meget høj kvalitet. Her går håndværk og kunst hånd i hånd. Hagedornhagen er grundlagt af to anerkendte fotografer ved navn Mads Hagedorn-Olsen og Anders Morell. Sammen har de 10 års erfaring og har i gennem tiden vundet en række prestigefyldte priser og diplomer.

Insekterne er fotograferet med et high-end kamera, som gengiver farverne og detaljerne i motivet meget overbevisende.

Hagedornhagen BW

Alle 3 motiver kommer i 70x100cm og er kun trykt i 500 eksemplarer. Kunstrykkene koster 750 kr. pr. stk. eksklusiv ramme.

 

De bedste hilsner

Skærmbillede 2014-03-23 kl. 20.27.42

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme hos Lars: 44 m2 hybel med designklassikere