7éren i TAL-R(ige) farver

Et nyt ikon har set dagens lys

De anerkendte Lassen-brødre var beriget med et talent ud over det sædvanlige; de tegnede hele deres liv og levede for unikke og smukke designs. De var kunstnere og efterladte en stor skattekiste af stadig ukendte designs. By Lassen har været på skattejagt i arkiver og udvider dette forår produktporteføljen med en række stilsikre og moderne produkter.

Stropp hedder den nye multifunktionelle knage fra by Lassen. Der leges med grundtanken om, at glæden ved formgivning også kan findes i de helt små produkter. Knagerne kombinerer læder med smukke metaller og fåes i fire forskellige variationer.

Læs også: PÅ BESØG HOS BY LASSEN

Designet gør op med den tradtionelle knage, som kun har ét formål. Stropp har et utal af anvendelsesmuligheder – og passer ligeså godt i garderoben til jakker, i køkkenet til viskestykker, som den passer til sammenfoldende magasiner eller dagens avis i stuen. Multifunktionen spiller en stor rolle i den moderne livsstil. Vi hylder tanken om ’less is more’ og køber designprodukter med flere funktioner.

Læs også: KUBUS FORENES MED DET MARITIME

Karakteriska ved by Lassens designs er de stringente og stramme linjer med et internationalt udtryk. Vi synes, man med fordel kan udfordre udtrykket ved at mikse det med rå nordiske naturelementer. Det tilfører dit hjem varme og personlighed. Et twist, der komplementærer den nordiske minimalisme.

bylassen_031214_0197

2 STK. / 399 KR.

Nyheden lægger i naturlig forlængelse af by Lassens øvrige kollektion, som tager udgangspunkt i designarven fra de to arkitektbrødre, Mogens (1901-1987) og Flemming Lassen. (1902-1984).

By Lassen er en familievirksomhed fra 2008. Sammen med et dygtigt team af medarbejdere, arbejder de hver dag på at løfte arven fra Mogens og Flemming Lassen ind i en moderne tidsalder – fordi godt design lever videre gennem nye generationer.

Se flere nyheder og shop nyheder: www.byLassen.dk

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7éren i TAL-R(ige) farver