Et nyt ikon har set dagens lys

Velkommen hos Happy Mountain 2.0

5. juni 2014 så Happy Mountain dagens lys. På rekordtid har vi opbygget en dedikeret fanskare, som trofast følger os og søger inspiration – vi er klar med en splinterny, opdateret platform. Vi har glædet os til at fortælle Jer om det – og ikke mindst glædet os til at byde de nye følgere fra Bloggers Delight velkommen hos Happy Mountain.

10906549_860811533989890_1140114330967106639_n

Det glade bjerg har vokseværk
Fra dags dato er vi nemlig overgået til Bloggers Delight, som er Danmarks største blognetværk. Her er 220 af de mest interessante blogs indenfor bl.a. mode, livsstil, beauty og mad samlet i et premiumnetværk med 1 million læsere og over 18 millioner sidevisninger om måneden.

Happy Mountain Blog er altså nu 1 af de kun 9 udvalgte interiør- og designblogs i premiumnetværket. Vi fastholder naturligvis det nordiske islæt, hvor design og naturen udgør en smuk rå livsstil. Den eneste forskel er, at vi har et team af eksperter indenfor markedsføring til at hjælpe os. Hvor har det været fedt at møde teamet bag Bloggers Delight og vi glæder os meget til at komme rigtigt i gang. Men…. det er ikke den eneste overraskelse, vi har til jer….

I forbindelse med relanceringen af bloggen, åbner vi også op for vores personlige webshop.Happy Mountain Shop - MobileHappy Mountain bærer på et stærkt designDNA – og vi oplever en stor interesse for vores stil og boligindretning. Fra i dag er det muligt at købe mange af de produkter, I finder på vores respektive instagramkonti hos os. Det er bl.a. produkter fra Muubs, Royal Copenhagen, By Nord og House Doctor.

Webshoppen er et resultat af vores aktivitet på de sociale medier og en helt ny spændende retail-trend. Vi er i tæt dialog med et af Danmarks største bolig- og livsstilshuse med et stort sortiment af dansk og internationalt design i særklasse.

Vi vil hele tiden tilpasse sortimentet, så vi rammer tidens hotteste trends – men vigtigst af alt, finder I produkter, der gennemsyrer den stil, der kendetegner Happy Mountain. Tjek det ud – her!Happy Mountain Shop - MacBook

 

Tak fordi I har lyst til at læse med!

De bedste hilsner
Skærmbillede 2014-11-06 kl. 20.54.45

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt ikon har set dagens lys