Velkommen hos Happy Mountain 2.0

5 konfirmationsgaver, der holder!

Velkommen i de voksnes rækker!
Stor Bededag står for døren og det er dagen, mange forbinder med konfirmationer. Konfirmationen markerer overgangen mellem barndommen og voksenlivet. Det er typisk, der interessen for indretning og design opstår – derfor giver vi Jer 5 konfirmationsgaver, der holder i mange år – det er nemlig dansk design i verdensklasse.

BeoPlay A2
1. Designperle med uovertruffen lyd
BeoPlay A2 er en transportabel bluetooth-højtaler i flot design med stor lyd. BeoPlay er et brand under B&O, der henvender sig til den lidt yngre målgruppe, med produkter i andre materialer end de mere traditionelle fra B&O, og i et mere prismæssigt tilgængeligt område. Der er naturligvis ikke gået på kompromis med designet, som leder tankerne hen til militær- eller hjemmeværnsklenodie fra 1960’erne.

Pris: 2.499 kr. www.beoplay.com

watch
2. Tid til at lære klokken
Marble Wall Clock er designet af Norm Arkitekterne. Marmor væguret ånder af nostalgi med sin materiale kombination af marmor og messing. Det fede design vil vække opsigt på teenageværelset.

Marble Wall Clock er dekorativ, ukompliceret og fremstillet af naturlige ærlige materialer.

Pris: 1.795 kr. Menu

Uh La La
3. Uh La La Ceramics
Lågkrukkerne er lavet af porcelæn og har mange anvendelsesmuligheder. Man kan bruge  lågkrukken som et enkelt element i sin indretning, men den er også oplagt til opbevaring af smykker, småting, m.m på teenageværelset. Lågkrukken kommer i flere størrelser og farver.

Uh La La kombinerer fine håndværkstraditioner og innovation, hvilket giver en cool charme. Bag Uh La La står produktdesigner og keramiker, Julie Bonde Bülck. Efter hendes eksamen ved Designskolen i København, arbejdede hun som in-house designer ved Royal Copenhagen. Efter det realiserede hun sin egen drøm om eget studio.

Set hos Stilleben. Priser fra 450 kr.

fritz-hansen-31074. Jubilæumsudgaver af 3107 fra Fritz Hansen
7′ er stolen tegnet af Arne Jacobsen og bedre kendt som 3107 fra Fritz Hansen, kan i 2015 fejre 60 års jubilæum. Her 60 år efter sin lancering er 7′ er stolen stadigvæk ligeså tidssvarende og aktuel, som dengang da den så dagens lys i 1955. Det er den originale farvepalet fra 1968 der har været inspirationen til jubilæumsmodellen og stolen lanceres i denne sammenhæng i en maskulin udgave med mørkblåt sæde, og et stel der pulverlakeret i en farve der matcher sædet. Den anden udgave af model 3107 er i en feminin lyserød, som har et stel med en 24 karats guldbelægning.

I og med den kun produceres i 2015, vil den være et varigt minder, der holder i mange år.

Pris: 4.500 kr. Fritz Hansen

Plakater 5. Buus Works
Torben Buus fra Buus works, Aarhus er grafisk designer og har skabt en række unikke og identitetsskabende grafiske plakater. Hvert enkelt design har en håndlavet dimension – det unikke touch med spraymaling i neonfarver, giver et moderne twist til teenageværelset. Ikke to plaker er ens, de er lavet begrænset antal og er nummerede.

 Priser fra 450 kr. Buus Works

1 kommentar

  • Jeg synes personligt at nogle af tingene er lidt dyre i forhold til konfirmationsgaver, men tingene i har udvalgt er super fede!

    Jeg vil personligt anbefale en plakat fra min webshop, http://www.kasperbenjamin.com, hvis konfirmanten var til dette. Plus hvis man kombinerede nogle af jeres bud med mine, kunne det blive ret fint.

    Ellers et spændende blogindlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen hos Happy Mountain 2.0