5 konfirmationsgaver, der holder!

Lidt kongelig har man da lov at være?

En hyldest til borddækning
Ikke bare når vi inviterer gæster skal det bordet se ordentligt ud; det skal det også til hverdag. Derfor gør vi os umage, når vi dækker op til middag, hvad enten det er til spaghetti Bolgonese en torsdag aften eller til bryllup en solskinsdag i maj. At gøre måltidet til en særlig stund er vigtigt for os. Der er altså noget selverkendelse i at have det rigtige porcelæn, de rigtige glas, det rigtige bestik og den rigtige dug.

Taffel georg jensen damsk

Med inspiration fra de kongelige taffeldækkere på Amalienborg, har Margrethe Odgaard i samarbejdet med Georg Jensen Damask lavet en helt særlig kollektion. Hun har konsulteret de kongelige taffeldækkere og fået indblik i deres viden om og traditioner for borddækning. På billedet nedenfor kan i se dugens mønster som blueprint på finerplader.

TAFFEL_GRIT_TABLE_NAPKIN

Kollektionen er ikke designet for at dække det perfekte bord, men inspiration til at skabe rammen for et godt måltid med familie og venner.

“Der er noget særligt over et veldækket bord. Det er værtens måde at ønske sine gæster velkommen på og udtrykke, at man har glædet sig til at dele dette måltid sammen. TAFFEL kollektionen tager fat i traditionerne for borddækning og tydeliggør en del af vores kultur, hvis linjer vi kender, men ikke har set før,” siger Margrethe Odgaard.

Vi elsker den skjulte fortælling om gamle, traditioner – illustreret med et sikkert grafisk og moderne udtryk, der alligevel twist dyden omkring det veldækkede bord. Se videoen herunder, hvor designeren dækker op.

2 kommentarer

 • Simone Bech Madsen

  Hvor kan man købe de skønne glas? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • happymountain

   Hej Simone. Vi er ikke 100 % sikre, men cocktailglassene kunne nemt være Perfection fra Holmegaard.
   Champagneglassene er fra HAY.

   De bedste hilsner
   Lars

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 konfirmationsgaver, der holder!