Lidt kongelig har man da lov at være?

Verdens bedste hindbærsnitter

Det afviger en del fra vores normale arbejdsområde, men her får I opskriften på i følge os – verdens bedste hindbærsnitter. Hjemmebagte og nemme! Vi elsker hindbærsnitter! og en god arbejdsdag ved Happy Mountain indebærer naturligvis hindbærsnitter. De smager fantastisk og er en fryd for øjet. Hvad synes du?

Hindbærsnitter

Opskriften giver 10 sprøde hindbærsnitter

Indgredienser
1 vaniljestang
70 g flormelis
150 g blødt smør
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ dl vand

Fyld
Cremet hindbærsyltetøj fra Den Gamle Fabrik.

Sådan gør du:
Flæk vaniljestangen på langs og skrab vaniljekornene ud med en lille kniv. Mas kornene sammen med lidt af flormelissen på bordet med kniven, så kornene skilles ad.

Ælt det hjemmelavede vaniljesukker sammen med den resterende flormelis, smør, hvedemel og bagepulver.

Kom til sidst vandet i og ælt dejen smidig og glat. Stil dejen i køleskab i ½ time.

Tag dejen ud og rul den ud i lidt ekstra mel, til den er ca. 3 mm tyk. Udstik cirkler af dejen, ca. 8 cm i diameter. Du skal bruge 2 dejcirkler pr. hindbærsnitte. Du kan med fordel rulle det ud mellem to stykker bagepapir.

Bag dem i ca. 8 min. ved 190 grader. De færdigbagte bunde til hinsbærsnitter må gerne virke lidt halvbagte.

Spred halvdelen af de bagte kagecirkler ud på bordet. De skal bruges som bunde til dine hindbærsnitter. Kom 1 spsk hindbærmarmelade på hver bund. Saml dine hindbærsnitter ved at lægge en kagecirkel ovenpå.

Pynt dine hindbærsnitter med glasur, hakkede usaltede pistaciekerner og frysetørrede hindbær.

Serveres med en kop royal kaffe med mælkeskum og din yndlingste.

God fornøjelse!

Hindbærsnitter

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt kongelig har man da lov at være?