En hyldest til Aarhus!

#bylassenstylist2015

Vind en dag som stylist for by lassen!
Sådan lyder konkurrenceopslaget fra by lassen, der i disse dage fylder en hel del på de sociale medier. Hvem vil ikke gerne have den store ære at style efterårskataloget for den prestigefyldte virksomhed? Vi drømmer i hvert fald om det, og har derfor stylet nogle billeder til dette års konkurrence.

IMG_7296

På vores respektive instagramkonto kan I se billederne fra sidste år, hvor vi også deltog. Vores tema var det maritime og romantiske. I år har vi prøvet noget helt andet og meget mere enkelt, som falder i god tråd med by lassens DNA.

Læs også: PÅ BESØG HOS BY LASSEN

Sidste sommer besøgte vi fabrikken i Holstebro. En meget autentisk oplevelse, der vidner om, at kubusprodukterne er ægte dansk håndværk. Vi forsøger at hylde den unikke håndværkstradition med vores enkle styling.

IMG_7300

Vi har leget med kontrasterne – det hårde mod det bløde, det runde mod det stringente, det mørke mod det lyse, det maskuline mod det feminine & det fine og klassiske mod det rå og nordiske. Vores probs står altså som en skarp kontrast til den rendyrkede minimalisme, som by lassen repræsenterer.

LÆS OGSÅ: ET NYT IKON HAR SET DAGENS LYS

Fælles for billederne er en underspillet luksus og den nordiske minimalisme over sig – således at kubus-produkterne fremstår eksklusivt og matcher den profil, by lassen har.

IMG_7298

Hvad synes I om dem? / KH Stine & Lars

11251211_1060993590580740_807717533203005349_n

FAKTA:
By Lassen er en familievirksomhed fra 2008. Sammen med et dygtigt team af medarbejdere, arbejder de hver dag på at løfte arven fra Mogens og Flemming Lassen ind i en moderne tidsalder – fordi godt design lever videre gennem nye generationer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyldest til Aarhus!