Vores bedste råd til boligen

Fremtidens skrivebord er her nu!

En historie om mødet mellem det organiske egetræ og det industrielle, sorte stål – og samtidig en historie om et design, der binder bånd mellem fortiden og den teknologiske fremtid. Bordet har nemlig indbygget trådløs Qi-oplader til din smartphone. Fedt, ikke?

H8AwKYYFGmvjTruBYZ87bsNP7xbeKYCmaLESphS6i2k,OIqYpeykQAgjRAsAhqduq3xG6JlG5mgx-fibKsT6BBo,roxcQfNiIEaJyrd2-SZzdt5QJXIVkw3SHjimh2sV8Mo

Skrivebordet er minimalistisk i sit look, men kompleks i substansen. En inspirerende arbejdsplads, hvor historier kommer til live. Du bliver ikke forstyrret af grimme ledninger, når du placerer din smartphone i venstre hjørne lader den automatisk op.

llr_OOnTDMijlE6ar0H7w_W6GIHAsnEj1WWQHfyKSCQ,hdXU9gCBVBpd1TS3rcyZGziIhZGMy2SNFaRTUB3j_VIHemingway er designet af Bent Hansen Studio, som er ledet af designer og ejer Henrik Hvid Hansen:

“Vores smartphones bliver i dag brugt så flittigt, at flere opladninger i løbet af dagen kan være nødvendigt. Hemingway er designet til at gøre det let altid at være opladet, og så undgår man også uskønne ledninger, der ligger og roder.”

MATERIALE:
Bordplade i egefiner eller sort linoleum. Sort pulverlakeret stålbuk og egetræsben.

MÅL:
Længde 120 cm, bredde 51 cm, højde 74 cm

PRISER:
eg/sort: 4995 DKK
sort/sort: 4395 DKK
eg/eg: 4595 DKK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores bedste råd til boligen