Reflections by Hugau/Larsson

Månedens designer

elevator

Denne måneds designer arbejder med grafisk design og er bosat i København. Måske kender du hende allerede fra instagram, hvor hun har en bemærkelsesværdig smuk profil. Navnet er Kristina Krogh – hun etablerede sit eget studio i 2012 og har siden lanceret et utal af smukke kunstprints – derudover har hun haft prestigefyldte samarbejder med interiørforretningen Stilleben. Nu lancerer hun en limited edition kollektion af unikke kunstprint i smukke mørke nuancer og metalliske detaljer. De unikke prints findes kun i oplag af 400 stk – og leveres nummeret og signeret.

feathers_long_green

Geometriske former, kontraster, alverdens mønstre og forskellige teksturer er nogle af de ting, der inspirerer Kristina Krogh – og det kommer stærkt til udtryk i hendes arbejde. Udtrykket er stramt, og hun finder inspirationen fra de steder, hun omgiver sig i. Et marmorgulv i en kirke, mosaikvinduer, en cykeltur gennem Københavns gader – blandt mange andre ting.

window1

Billederne er stylet af Sofie Brünner og fotograferet af Enok Holsegård.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reflections by Hugau/Larsson