Dansk håndværk siden 1825

Julemagi i Salling Aalborg

“Jeg glæder mig i denne Tid” sådan begynder Peters Jul og vi glæder os ekstra meget i denne tid. For når først Sallings store julekatalog lander i postkassen og lysene tændes på facaden, så ved man at julen er lige om hjørnet. Den søde juletid kickstartes i dag – med masser af magi og gode oplevelser i både Aalborg & Aarhus. Mads Langer spiller mini koncert og der er spændende konkurrencer i huset hele dagen. Du kan se programmet her.

BILLEDE_21_V037

Happy Mountain & MUUBS besøger boligetagen i Aalborg mellem kl. 17.00 – 19.00.  Se blandt andet den nye julekollektion, som vi har udviklet i tæt samarbejde. Vi står klar til at fortælle om den og vise, hvordan produkterne kan styles. Vi håber, at vi ses!

LÆS OGSÅ: HAPPY MOUNTAIN I DESIGNSAMARBEJDE

Den unikke og rå inspiration fra naturen er omdrejningspunktet i kollektionen, hvilket gør at den passer perfekt ind i den nordiske boligindretningsbølge. Materialerne står som skarp kontrast til hinanden, når det varme træ og messing møder det rå beton, det kølige glas og upolerede og matte jern. Udtrykket er råt og autentisk, så tankerne ledes hen mod gammelt håndværk og de gode gamle dage.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk håndværk siden 1825