Julemagi i Salling Aalborg

Kom med til julehygge i Atelier du Noir

 

Så er det imorgen, at vi slår dørene op til vores hyggelige juleevent med Atelier du Noir i Risskov. Kom med til en inspirationsrig dag, hvor du kan møde venner fra nær og fjern, vinde fede præmier og shoppe eksklusivt interiør til hjemmet.

Invitation Atelier du noir

Happy Mountain Studio og Atelier du Noir inviterer til juleshopping den 22.11.2015, hvor Happy Mountain åbner shop-in-shop i Atelier du Noirs fede butik på Nordre Strandvej 26, 8240 Risskov. Du er hermed inviteret til at kigge forbi! Tag din mor, nabo eller svigerinde under armen – og køb de første julegaver hos Atelier du Noir.

Du vil denne dag have mulighed for at se og handle kollektionen, som Happy Mountain Studio har udviklet for Muubs. En rå og maskulin kollektion, der bryder med den traditionelle opfattelse af jul.

LÆS OGSÅ: Happy Mountain i designsamarbejde

Du vil naturligvis også kunne shoppe alt det fede interiør Atelier du Noir er kendt for. Besøg hjemmesiden her

BILLEDE_21_V037

attachment

Butikken har åbent fra 11.00 – 16.00 og der vil dagen igennem blive serveret kaffe og julegodter. Peter Larsen Kaffe og Emmerys serverer dagen igennem både varme, kolde og sprøde forfriskninger.

8572456-peter-larsen-kaffe-nomineret-til-pris---1

På dagen vil der være en Instagram-fotokonkurrence, hvor du skal indfange den bedste stemning fra dagen. Du kan vinde eksklusive præmier fra Stine A jewelry, The organic Sheep og Sirocco Living. Derudover er der goodie bags til de første 20 handlende kunder – med lækre varer fra blandt andet MUUBS, Lentz Chocolatier, Peter Larsen osv.

Vi glæder os til at se Jer!

De bedste hilsner
Gitte, Rikke, Stine & Lars

Plakat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemagi i Salling Aalborg