Humoristiske historier fortalt gennem kongeligt porcelæn

MUUBS SPRING NEWS: PERFECT IMPERFECTIONS

MUUBS er nu klar med ny kollektion, der hylder ufuldkommenhed, forgængelighed og ufuldstændighed. Produkterne indbyder til at se det smukke i det uperfekte. Inspirationen kommer fra naturen, traditionelt håndværk og små menneskelige unøjagtigheder, som i kombination giver rå og unikke udtryk. Varme, rene og minimalistiske udtryk kombineres med naturens egne elementer dette forår.

_MG_3693

Muubs_CBH_01_V139_V03En rå kombination af design med klare referencer til naturen, det enkle og det bestandige, men samtidig det nordiske. Vi er vilde med det storslåede badekar udhugget i sten, der nærmest skyder op af gulvet og giver et majestætisk udtryk. Det indbyder til fordybelse – hvem ville ikke gerne bruge en time eller to der – og nyde varmen fra stenen?

LÆS OGSÅ: SIMPLY IMPERFECT: RETHINKING THE WABI-SABI PHILOSOPHY

Den unikke og rå inspiration fra naturen er videreudviklet i et personligt og autentisk design. MUUBS møder det komplekse liv med rum til æstetisk enkelthed. Blandt nyhederne er små håndlavede skeer og pålægsgafler. De rå træprodukter er alle skåret i hånden og det giver dem deres eget unikke liv.

1FotorCreatedMuubs_CBH_01_V116_V02

Foruden det smukke badekar udhugget i sten, lancerer de også andre møbelnyheder. Blandt andet en ny seng med sengegavl og boks i genbrugstræ, der med en gasbrænder er sortnet, så træets naturlige og smukke årer stadig tydeligt træder frem.

– Alt vores design har et maskulint udgangspunkt. Det betyder eksempelvis, at vi til den sorte seng også har udviklet et lækkert og enkelt indigo-sengetøjssæt.

Vores møbler i teak er i høj grad genbrugstræ, som er forarbejdet af tidligere byggematerialer brugt til huse og broer i vores leverandørlande. Genbrug i den form giver masser af god mening, siger Karina Nørgaard, Brand Manager.

Photographer: Merrild Photography
Stylist: Gitte Kjær

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humoristiske historier fortalt gennem kongeligt porcelæn