MUUBS SPRING NEWS: PERFECT IMPERFECTIONS

FORMLAND SPRING 2016

Om præcis tre uger starter en af årets største designfester i MCH Messecenter Herning, når hele branchen samles til messe nummer 64 og hylder forårets komme med en fusion af nordisk og japansk design. I kan se frem til en udvidet messe, hvor seks haller er spækket med inspiration og de nyeste trends. Vi giver Jer her en lille kort gennemgang af, hvad du kan forvente af Formland spring 2016.

IMG_1103

Når Formland åbner dørene til forårsmessen den 4. februar, står mere end 340 udstillere klar til fire dages branchefest. Udstillerkataloget byder både på kreative iværksættere, velkendte brands og stadig flere vælger at vende tilbage til Formland. Heriblandt Bloomingville, der er klar til at lancere SS16.

Bloomingville

Dette forår er udstillerkataloget længere end det plejer at være – og lister nogle af de største og mest anerkendte designbrands fra livsstilsbranchen. Vi glæder os blandt andet til at besøge Broste Copenhagen, der lancerer et nyt stel på messen i tråd med deres nordiske rødder og stil. Deres nye kollektion indbyder til at bringe naturen indenfor, invitere gæster i sit hjem og skabe glædelige minder.

FotorCreated

Tendensen er at naturmaterialerne og det botaniske udtryk dominere i boliguniverset og vi tror, at vi på messen vil opleve stadig mere marmor, beton, bambus, friske blomster og livlige grene. Det giver et let og afslappet udtryk i den moderne indretning. Se bare, hvordan Hübsch viser deres nye varer, som de præsenterer på Formland Spring 16.

FotorCreated1

Produktkategorierne spænder bredt fra bad og wellness til gastronomi og søde sager. Livsstilsbranchen er repræsenteret i alle afskygninger og igen i år er der særligt fokus på de kreative iværksættere.

NEW CREATIVE BUSINESS
Kreative iværksættere fra både Danmark, Sverige, England & Tyskland deltager i NORDIC BUZZ – New Creative Business på Formland Spring. I NORDIC BUZZ repræsenteres interiør, møbler, illustrationer, designhåndværk, mode, smykker og delikatesser. Formålet er at få nordiske kreative iværksættere godt på vej via match making med professionelle indkøbere, udstillere og andre nordiske iværksættere. Området tæller dette forår 95 trendsættende iværksættere. Vi har sammenfattet vores favoritter i en video:

O-HA-YOO
Formland er en oplevelse, der forener det kommercielle med det kreative. Trendzonen O-HA-YOO giver inspiration til indkøb, styling og farvevalg, når japansk håndværk og skandinavisk formsprog forenes. Fælles for de to er detaljen og den høje håndværksmæssig kvalitet. Trendzonen er stærkt inspireret af den japanske festival Sakura, hvor man fejrer kirsebærtræets blomstring. Millioner af mennesker verden over sætter sig i bevægelse i de to uger hvert forår for at opleve dette pragtsyn. Vi har store forventninger til trenddistrictet og skal naturligvis deltage i de gratis, japanske workshops Ikebana og Origami, som finder sted hver dag under messen.

FotorCreated8

Har du endnu ikke sikret dig adgang endnu, kan du bestille din billet her.

Turen til Herning
I forbindelse med messen er der lavet en række gode transporttilbud med både bus, tog, færger og fly. Du kan blandt andet flyve fra København med en returbillet fra Kastrup til Karup og blive samlet op af shuttlebus. Ligesom der også er gode overnatningsmuligheder i byen. Du kan læse meget mere om det her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUUBS SPRING NEWS: PERFECT IMPERFECTIONS