#pauseforharmony Iittala x Issey Miyake

HAY PALISSADE: Bouroullec Design

Dagene bliver længere, vejret lunere og aftnerne lysere. Om lidt er udesæsonen tilbage og det er tid til at nyde livet udendørs igen. Derfor vil vi give jer inspiration til kvalitetsmøbler, der tåler det skandinaviske vejr og indbyder til at være samlingspunkt for familien og vennerne på terrassen og i haven. Det er design i verdensklasse – og har et nyt spændende udtryk, som vi ikke har set før. Hvorfor skal lækkert design ikke pryde vores have?

IMG_3580Det er naturligvis HAY, der har lanceret en serie af udendørsmøbler ved navn Palissade designet af de franske brødre Ronan & Erwan Bouroullec. De er meget anerkendte designere, der har skabt ikoniske designs for blandt andet Iittala, Vitra og Flos.

En afbalanceret kollektion af 13 pulverlakerede stålmøbler, der deler den samme geometriske og æstetiske enkelhed. De er klassiske i formen og enkle i konstruktionen. Hvert enkelt stykke er omhyggeligt skabt til at holde kroppen i perfekt balance og har et stærkt visuelt udtryk.

2
Farvepaletten er lys grå, antracit og oliven – og det gør, at møblerne både passer til de naturlige landskaber og de mere urbane miljøer og tagterrasser. Kan i ikke også forestille Jer dem i mere kommercielle miljøer – på caféer, barer og restauranter?

FotorCreated
De to dygtige designere beskriver deres design, som menneskeligt, ydmygt og fuld af glæde. Ronan & Erwan Bouroullec og HAY havde ønsket om at skabe et design, der er tilgængeligt for mange, men samtidig er ekstraordinært i udtrykket – og det mener vi, at de er lykkedes med! Her kan du se hele kollektionen:

Palissade Presentation Press_2016-1-25_12-11-5

Photos: HAY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#pauseforharmony Iittala x Issey Miyake