HAY PALISSADE: Bouroullec Design

Oh so blue!

På en smuk forårsdag, hvor solen brager derud af og hvor himlen er åh så blå, giver vi jer et lille et tip til noget unikt. Vi elsker, når vi møder nogle mennesker, der er passioneret med det, de laver og kan et unikt håndværk.

IMG_5612
I foråret stiftede vi kendskab med nyt lovende brand; Oh so Blue, som vi faldt pladask for. Bag virksomheden står Nanett, som i mange år, har beskæftiget sig med modebrancen, hvor hun bl.a. har været chefdesigner, boet i Kina og haft en travl hverdag.

Nu er hun bosat i England, og har taget springet ud i drømmen om at skabe noget stort og bringe det hele vejen. Hun forener håndarbejde, passion, kvalitet og æstetik med sin vægkunst.

FotorCreated

Vi synes, at de håndlavede ´wall arts´passer rigtig godt ind i den skandinaviske indretningstendens, hvor læder, træ, keramik og skind stadig er vildt populært.

| H O R I Z O N | er navnet på seneste kollektion Kollektionen er inspireret af det Nordiske scenery, hvor naturen og storslåede landskaber, har sat sit præg.

IMG_3466

Hele kollektionen er holdt i neutrale farver mixet med smukke melanger. Hvert wall art er afsluttet med med en naturpind eller en tynd cobber/messing stang og lædersnor til ophæng.

Se de flotte kunstværker på www.ohsoblue.dk og op instagramprofilen @ohsoblue_official

Vi ønsker Nanett rigtig meget medvind med Oh so Blue.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAY PALISSADE: Bouroullec Design