Oh so blue!

Festival og kærlighed på Formland

Selvom det er Roskilde Festival, der dominerer i medierne i disse dage, vil vi gerne slå et slag for en anden festival, som vi glæder os meget til. Det er naturligvis årets største designfestival Formland Autumn 2016, som løber af stablen præcis om 8 uger. 4 dages branchefest med alt, hvad hjertet begærer og over 380 udstillere har allerede meldt deres ankomst. Efterårsmessen er den største messe, hvor nogle af de stærkeste aktører inden for design, dining og belysning er repræsenteret – derudover byder messen også på NEXT STAGE området, hvor nogle af de kreative iværksættere fra Nordic Buzz har en stand. Messen kan også byde velkommen til en række ‘nye’ navne. Personligt glæder vi os til at møde Madam Stoltz og A Simple Mess by Louise Dorph – blandt mange andre.

Skal du med, når Formland slår dørene op til messe nr. 65 fra den 18. – 21. august? Vi ser frem til en begivenhedsrig weekend og giver her en lille ‘smagsprøve’ på, hvad I kan glæde jer til. Det bliver en weekend fyldt med forelskelse og ren lykke for alle sanser.

02e84728599ecc31bc098a54799b0cfb

Designmessen, der har samlet fagfolk gennem 32 år
Formland er en lukket fagmesse og det er i de senere år blevet klart for os, at det virkelig er branchens samlingspunkt. Formland er stedet, hvor vi mødes med kollegaer og samarbejdspartnere, hvor der skabes relationer, gøres forretninger, høres spændende foredrag og hentes ny inspiration. Med andre ord skaber messen overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design. Der er en bred enighed om, at den inspiration, man får på Formland, findes ikke andre steder.  

AW16
Hearts rooted to cosy homes, rootless minds always travelling. Madam Stoltz AW16

Food & Chocolate Festival
Formland er en tilbagevendende halvårlig begivenhed og sidst fejrede vi forårets komme med den japanske festival – The Sakura Matsuri. Festivalbølgen fortsætter og denne gang er omdrejningspunktet kærlighed og passion. Chokolade er et populært univers fyldt med selvforkælelse og livsnydelse. Vi kender alle følelsen af at smage på et stykke lækkert chokolade; mmh… en bid af lykke, der efterlader glæde helt inde i hjertet. Det er en råvare, der er og altid har været behandlet med kærlighed og i vores tid er det blevet et fænomen, der går under betegnelsen ‘super food’. Det er nemlig bevist, at chokolade gør noget godt krop og sjæl og vi glæder til at møde nørderne, entusiasterne og ildsjælene, når de tryller med chokolade i Hal F og giver os en overdosis af det gode “lykke-medicin.”  

getimage.ashx

Messen forener det kommercielle med det kreative og er kendt for de fantastiske og inspirationsrige trendzoner skabt af Eckmann Studio & FLYHELSTED.

Love is in BLOOM
Trendzonen “Love is in BLOOM” udspringer fra kærligheden til planter, blomster, det håndlavede, det ægte, fællesskab og traditioner. Ligesom chokolade har de grønne planter en positiv indvirkning på vores stressniveau og er med til at skabe større velvære. I vores stressede hverdag er naturen den nye luksus og vi fordyber os i at følge vores planter fra frø til plante. At skabe liv giver mening for plantenørderne, der betegner planterne som en slags kæledyr. Mød de nye pet-plants i Hal E.

På trendzonen er der øget fokus på vinterens fester og sammenkomster. Fællesskabet omkring spisebordet er igen blevet vigtigt og traditioner er med til at vise, hvem vi er. Vores borddækning kan være med til at fortælle noget om os og hvad vi står for – og Eckmann Studio er med til at bane vejen og opfordrer til os at gøre det på vores helt egen måde. Der er ikke noget mere fascinerende end, når nogen satser helhjertet og har deres egen personlige stil – og det er en af efterårets store tendenser.

getimage.fdashx

FOCUS
I Hal K er det den dygtige duo Mille Fly og Sofie Helsted, der byder velkommen til trendområdet FOCUS. Focus er det latinske ord for ildsted; et samlingspunkt, hvor der er ekstra opmærksomhed rettet mod. Her sætter de fokus på de områder, hvor lysets stråler mødes og farver opstår. Vi er blevet mere åbne og modige og tør vælge mere vovede farver, teksturer og materialer til møbler og vægge. Trendområdet har fokus på taktilitet og personlighed – og også her opfordres vi til at bruge farver og teksturer på nye alternative måde for at skabe en personlig stil.

saHar du endnu ikke sikret dig adgang endnu, kan du bestille din billet her.

Turen til Herning
I forbindelse med messen er der lavet en række gode transporttilbud med både bus, tog, færger og fly. Du kan blandt andet flyve fra København med en returbillet fra Kastrup til Karup og blive samlet op af shuttlebus. Ligesom der også er gode overnatningsmuligheder i byen. Du kan læse meget mere om det her.

Se eller gense stemningsvideoen fra Formland Spring 2016

Vi glæder os til fire dage med kærlighed, nyheder og inspiration på Formland Autumn 2016,

Stine & Lars, Happy Mountain

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh so blue!