Festival og kærlighed på Formland

Eberhart Furniture: Hvor der er vilje, er der vej

Eberhart Furniture er stiftet og drives af fætrene Esben Christoffersen og Rune Vigil Nielsen. Med etableringen af Eberhart Furniture såede fætrene en række møbelfrø i mulden omkring Esbens fædrene, sydfynske gård. Første gang vi mødte fætterdesign-duoen var på Formland spring 2016 på det kreative iværksætterområde Nordic Buzz. Vi tager et kig på, hvordan det går med fætrene efter et år med sus i sejlene og hvor frøene er blevet vandet med drømme og flid.

LÆS OGSÅ: FORMLAND SPRING 2016

unspecified

eb8097ab-39b7-4bd4-b578-567da746e7fb

Sidste forår lanceredes fætrene deres første officielle design via Paustian. Det var et sofabord, der går under navnet Paustian EH Coffee Table. Et design, der er baseret på Eberhart Furnitures samlering, der holder benene under en rund bordplade i skak. Esben og Rune fik indsigt i produktionsprocesser, dygtige underleverandører og afsætningsperspektivet og fik blod på tanden til at udvikler mere på egen hånd. Dermed søsatte de hjørnestenene til en ny møbelserie, Modulserien EH6 og EH7. Som navnet indikerer, er denne baseret på en løsning, hvor møbelenhederne kan klipses sammen med hinanden. Vi er vilde med kontrasterne, materialerne, håndværket og de elegante detaljer.

cc20c983-9ffa-463f-a1b6-fce0b950904c

Nu er der gået et år; med et par møbellanceringer bag sig og en del erfaringer rigere var det næste naturlige skridt i selskabets udvikling at skulle skabe en base i København, hvorfra Eberharts møbler kunne vises frem. For en god måned siden åbnede Eberhart Furniture sit eget showroom i hjertet af København på Kronprinsessegade 8. I forbindelse med åbningen er flere designs blevet føjet til Eberhart rosteren. Blandt andet lamper og lysestager. Se hele deres katalog her

EH4closeupmglas720x960

Næste stop for Eberhart Furniture er Northmodern Messen, hvor 2016 kollektionen fremvises. North Modern finder sted i Københavns Bella Center d. 18-20 August. Eberhart Furniture er at finde under EMERGENT udstillerne.

Et kort tilbageblik, der kan gøre enhver iværksætter forpustet. Kæmpe high-five herfra. Det er inspirerende at møde handlekraftige og innovative mennesker som jer. Vi glæder os til at følge Jer fremadrettet, Esben & Rune!

 

Med ønsket om en god sommer,
Stine & Lars

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival og kærlighed på Formland